پیام آذری

آخرين مطالب

تنور‌ لیگ برتر فوتبال دوباره داغ می‌شود/ از التهاب در صدر و جنگ میانه جدول تا فرار از صندلی داغ سقوط اقتصادی

تنور‌ لیگ برتر فوتبال دوباره داغ می‌شود/ از التهاب در صدر و جنگ میانه جدول تا فرار از صندلی داغ سقوط
  بزرگنمايي:

پیام آذری - خبرگزاری میزان –
فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، پس از گذشت 23 هفته پر فراز و نشیب در سال 1403، حالا در سال جدید به انتهای مسیر نزدیک می‌شود و از امروز با 4 دیدار باید به استقبال مسابقات باشگاه‌های ایران در سال جدید برویم.
اینکه چه تیمی اولین پیروزی سال جدید را کسب می‌کند و چه تیمی اولین شکست یا حتی تساوی سال را تجربه می‌کند در پایان مسابقات امروز مشخص می‌شود، اما چیزی که پیداست؛ پیگیری کورس قهرمانی این فصل از رقابت‌ها بین 3 تیم بالای جدول یعنی تراکتور، پرسپولیس و سپاهان خواهد بود.
تراکتور با 48 (یک بازی کمتر)، پرسپولیس با 47 و سپاهان با 46 امتیاز به ترتیب با فاصله یک‌امتیازی از یکدیگر در رده‌های اول تا سوم جدول این فصل از رقابت‌ها قرار دارند. در ادامه به نبرد مدعیان قهرمانی تا 7 دیدار آینده خواهیم پرداخت. تراکتور؛ سرنوشت در دستان شاگردان اسکوچیچ
تیم فوتبال تراکتور که تا به اینجا بیشترین تعداد برد را در اختیار دارد و به نوعی از هر لحاظ تیم برتر لیگ شناخته شده در 7 دیدار آینده خود باید به ترتیب با تیم‌های آلومینیوم (هفتم جدول – میهمان)، استقلال (نهم – میزبان)، چادرملو (دهم – میهمان)، ملوان (ششم – میزبان)، شمس‌آذر قزوین (سیزدهم – میهمان)، نساجی (پانزدهم – میزبان) و استقلال خوزستان (دوازدهم – میهمان) بازی خواهد کرد.
شاید مانع غیرقابل پیش‌بینی تراکتور در آینده تیم فوتبال استقلال باشد که البته آن بازی در تبریز برگزار می‌شود و به نظر می‌رسد که تبریزی‌ها در خانه از روحیه و انگیزه بالاتری برخوردار باشند. دیدار با فولاد که معوقه هفته 22 است نیز می‌تواند دیگر چالش جدی پیش‌روی شاگردان اسکوچیچ باشد. تقریباً تعداد بیشتری از دیدار‌های تراکتور در هفته‌های آینده برابر تیم‌های پایین جدول خواهد بود و آنها تا انتهای مسیر با تیم‌های مدعی و بالای جدول دیدار نخواهند کرد. از این رو شانس شاگردان اسکوچیچ برای قهرمانی به نسبت دیگر مدعیان بیشتر خواهد بود. پرسپولیس؛ سرخپوشان در انتظار لغزش تی‌تی‌ها
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که فصل پر فراز و نشیبی را پشت‌سر گذاشت و در آخرین هفته‌های سال 1403 توانست به یک قدمی صدرجدول برسد حالا باید 7 دیدار مهم و سرنوشت‌ساز را تا پایان فصل دنبال کند. آنها در آینده باید به ترتیب با تیم‌های شمس‌آذر قزوین (سیزدهم جدول – میهمان)، استقلال خوزستان (دوازدهم – میزبان)، نساجی مازندران (پانزدهم – میهمان)، سپاهان (سوم – میزبان)، مس رفسنجان (چهاردهم – میهمان)، خیبر خرم‌آباد (یازدهم – میهمان) و هوادار (شانزدهم – میزبان) بازی خواهد کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس تا پایان فصل با 6 تیم پایین جدول دیدار خواهد کرد که 5 تیم آخر در 5 دیدار اخیرشان به سختی یک برد داشته‌اند. خیبر تنها تیمی است که 3 برد در 5 بازی اخیر داشته که بین آنها یک شکست را تجربه کرده است. تنها مانع فوق بلند سرخ‌پوشان در ادامه در هفته بیست‌وهفتم مقابل سپاهانی خواهد بود که طی این فصل در 3 تقابل اخیر 3 شکست را تجربه کرده‌اند.
زردپوشان اصفهانی در حالی که باید در تهران برابر پرسپولیس قرار بگیرند که با توجه به انگیزه‌ای که در اختیار دارند می‌توانند به مانع بزرگی برای پرسپولیس تبدیل شوند. نکته دیگر 4 دیدار خارج از خانه سرخ‌پوشان مقابل شمس‌آذر، نساجی، خیبر و مس خواهد بود که این تیم‌ها در بازی‌های خانگی نتایج خوبی کسب کرده‌اند. سپاهان؛ امیدوار به سرخ‌پوشان تهران و تبریز 
شاگردان پاتریس کارترون که از ابتدای فصل در نبرد سنگین با تراکتور برای تصاحب صدر جنگیدند تا پایان سال گذشته رقابت نزدیکی داشتند، اما در نهایت رتبه سوم را از آن خود کردند و نتوانستند نتایج خوبی در هفته‌های پایانی سال 1403 کسب کنند.
در ادامه آنها به نسبت 2 مدعی دیگر کار سختی خواهند داشت. سپاهانی‌ها در 7 دیدار آینده خود باید به ترتیب با تیم‌های فولاد خوزستان (چهارم جدول – میزبان)، آلومینیوم اراک (هفتم – میهمان)، مس رفسنجان (چهاردهم – میزبان)، پرسپولیس (دوم – میهمان)، گل‌گهر (پنجم – میزبان)، هوادار (شانزدهم – میهمان) و استقلال (نهم جدول – میزبان) بازی کنند.
طلایی‌پوشان قطعاً کار سخت‌تری به نسبت تیم‌های تراکتور و پرسپولیس خواهند داشت و تقویم پر فراز و نشیب آن‌ها در سال 1404 قطعاً کارترون را به چالشی جدی برای کسب قهرمانی دعوت خواهد کرد. سپاهان 3 دیدار برابر تیم‌های دوم، چهارم و پنجم برگزار خواهد کرد.
اگر دیدار با مس رفسنجان و هوادار را فاکتور بگیریم؛ جدال هفته آخر برابر استقلال با اینکه در اصفهان خواهد بود، می‌تواند به چالش ویژه طلایی‌پوشان تبدیل شود. با این حال آنها کار ساده‌ای تا پایان فصل نخواهند داشت و باید 7 بازی حساس و ویژه را پشت‌سر بگذارند.
با این تفاسیر قهرمانی بین 3 تیم بالای جدول در جریان خواهد بود مگر اینکه فولاد خوزستان بتواند از لغزش مدعیان استفاده کند و خودش را به جمع مدعیان برساند. استقلال؛ آبی‌پوشان در برزخ، اما تعیین کننده سرنوشت قهرمانی
تیم فوتبال استقلال نیز دیگر تیمی که این فصل از عرش به فرش رسید و اتفاقات خوبی برای این تیم رخ نداد باعث شد تا از کورس قهرمانی به طور کامل دور شود. آنها در حال حاضر در رده نهم جدول قرار دارند و باید به ترتیب با تیم‌های خیبر، تراکتور، فولاد، گل‌گهر، آلومینیوم، چادرملو و سپاهان بازی کنند.
استقلال باید تا پایان فصل با 5 تیم بالای جدول بازی کند که حساس‌ترین آنها برابر تراکتور، فولاد و سپاهان خواهد بود و مهم‌ترین جدال برابر گل‌گهر و آلومینیوم است. به نظر می‌رسد استقلال در خوشبینانه‌ترین حالت و با خوش شانسی که بتواند به رتبه پنجم جدول برسد.
اما‌ نکته جالب‌ توجه درباره آبی‌پوشان نقش تعیین آنها در قهرمان لیگ خواهد؛ شاگردان بوژوویچ با 2 تیم از 3 مدعی قهرمانی نبردی سرنوشت‌ساز خواهند داشت که نتیجه این دیدارها می‌تواند در تعیین قهرمان تأثیرگذار باشد.
قابل ذکر است که استقلال چندی قبل در دربی 105 نتیجه را به پرسپولیس دیگر ضلع مثلث قهرمانی واگذار کرده بود، 3 امتیازی که بدون شک در ادامه لیگ کمک حال سرخپوشان پایتخت خواهد بود و شاید تعیین کننده قهرمان این فصل.
آبی‌پوشان در حال حاضر با یک بازی کمتر؛ با صدر جدول 21 امتیاز و با تیم چهارم 14 امتیاز اختلاف دارند و با رده پنجم نیز 7 امتیاز فاصله دارند. شاگردان بوژوویچ در این فصل تنها شانسی که برای کسب سهمیه آسیایی دارند قهرمانی در جام حذفی است و باید موفقیت در لیگ را از تفکرات خود خارج کنند و تمام تمرکزشان را روی رقابت‌های حذفی بگذارند چراکه در آنجا هم در صورت صعود به فینال احتمالاً سد محکمی به نام سپاهان را پیش رو خواهند داشت. رقابت جذاب در قعر جدول برای نیفتادن
هنوز تاریخ پایان لیگ برتر مشخص نشده، اما احتمالاً در خردادماه این رقابت‌ها به پایان خواهد رسید. با این وجود التهاب در بالای جدول، میانه جدول و انتهای جدول به قوت خود باقی است. هوادار با 12 امتیاز از اصلی‌ترین گزینه سقوط است که در ادامه رقابت‌های مهم و سختی در پیش دارد.
نساجی نیز با 20 امتیاز در جایگاه پانزدهم قرار دارد و در منطقه سقوط است و مس رفسنجان که فعلاً از منطقه سقوط گریخته با 23 امتیاز بالاتر از نساجی قرار گرفته. با این تفاسیر 7 بازی نهایی که برای هر تیم حکم فینال دارد مانده و باید دید چه نتیجه‌ای در بر خواهد داشت. 
لیگ برتر در سال 1404 با 8 دیدار زیر شروع خواهد شد:
شنبه 9 فروردین:
گل‌گهر سیرجان – ذوب‌آهن
استقلال خوزستان – نساجی مازندران
استقلال – خیبر خرم آباد
آلومینیوم اراک – تراکتور
یکشنبه 10 فروردین:
چادرملو اردکان – هوادار
ملوان – مس رفسنجان
شمس آذر قزوین – پرسپولیس
سپاهان – فولاد
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/807597/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد/ عکس

آداب و رسوم عید فطر در اردبیل؛ جلوه‌ای از فرهنگ و سنت‌های دیرینه دیار سبلان

محدودیت های ترافیکی روز طبیعت اعلام شد

دشمنی با امریکا و رژیم صهیونی هم مثل گذشته ثابت است | شرارت صورت بگیرد قطعاً ضربه متقابل خواهند خورد | به فکر ایجاد فنته داخلی باشید، جواب محکم است

عزل مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان

سود پرک در تبریز

حادثه واژگونی اتوبوس با برکناری مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان همراه بود

عزل مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان + علت چه بود؟

بازتاب گسترده سخنرانی عید فطر امام خامنه‌ای در جهان عرب

شکوه بندگی مردم شهرستان میانه در نماز عید سعید فطر

تصمیم جدید درباره حقوق کارگران | افزایش دو مرحله‌ای در سال آینده | حقوق کارگران در 1404 چگونه تغییر می‌کند؟

گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و آذربایجان

تاکید پزشکیان بر توسعه و تقویت روابط با جمهوری آذربایجان

هشدار سیلاب در این 14 استان

گفتگوی عیدانه روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان

اعلام هشدار سیلاب هواشناسی در 14 استان در آستانه 13 بدر

روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان با یکدیگر گفتگو کردند

گفتگوی عیدانه رؤسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان

هشدار سیلاب در 14 استان | تهران امروز بارانی می شود؟

گفت‌وگوی عیدانه روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان

رایزنی تلفنی پزشکیان و علی‌اف

اقامت گردشگران نوروزی در آذربایجان غربی به 138 هزار نفر رسید

الهام علی اف به پزشکیان: بی صبرانه منتظر سفر جناب‌عالی به کشورمان هستیم

اختصاص 70 میلیارد ریال برای «میش مرغ» پرنده افسانه ای در آستانه انقراض

1.2 میلیون نفر از جاذبه های گردشگری آذربایجان غربی دیدن کرده اند

رشد یازده درصدی بازدید از تک برندهای کیش در نوروز 1404

اصناف کیش اصلی‌ترین یاور معاونت گردشگری برای نظارت هستند

150 حلقه چاه غیرمجاز در استان اردبیل مسدود شد

برگزاری دیدار‌های عیدانه در تبریز

اردبیل، محروم‌ترین استان از نظر زیرساخت فوتبالی است

افزایش 45 درصدی حقوق کارگران در سال 1404 | افزایش حقوق کارگران دو مرحله‌ای شد؟

هشدار سیلاب در 14 استان

تردد از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی از مرز 10 میلیون گذشت

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

یک فن ساده خیاطی هم یاد بگیریم

پیش بینی هواشناسی اردبیل 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اردبیل فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای اردبیل در روز 13 بدر

علیزاده: ببخشید که صندلی را شوت کردم!

کاپیتان ارومیه همه را ناامید کرد

13 فروردین باران می آید؟/ جدول پیش‌بینی آب و هوا در 3 روز آینده تهران و رشت و مشهد و تبریز

هدایت 932 خودروی حادثه‌ساز به پارکینگ در آذربایجان‌ شرقی

حسین قاسمی: بی‌تدبیری استاندار آذربایجان غربی موجب التهاب قومی و مذهبی شده

پیش بینی هواشناسی ارومیه 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای ارومیه در روز 13 بدر + هواشناسی آذربایجان غربی

پیش‌بینی بارندگی خفیف در روز سیزده فروردین/از قرار گرفتن در حریم رودخانه ها خودداری کنید

197 هزار مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی تردد کرده اند

استاندار آذربایجان‌غربی از تعیین ردیف بودجه ای مستقل برای دریاچه ارومیه خبر داد

بارش ها تا اواخر دوشنبه در آذربایجان غربی تداوم دارد

پیش‌بینی بارندگی خفیف در روز سیزده‌به‌در

نقش ویژه کریدورهای مرزی آذربایجان غربی بر رونق گردشگری

تشدید نظارت های بهداشتی در ایام منتهی به روز طبیعت در آذربایجان غربی

مشاهده اردک‌های سرسفید مهاجر در تالاب کانی‌برازان مهاباد