خیران مراغهای زمینه آزادی 15 زندانی را فراهم کردند
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام آذری - با کمک 200 میلیون تومانی خیران، 15 زندانی جرایم غیرعمد در مراغه همزمان با تعطیلات نوروز آزاد شدند و به آغوش خانوادههایشان بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، در ایام عید نوروز، دو برادر نوجوان، میرعلی و امیرعباس علیزاده، عیدی 300 هزار تومانی خود را برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در آستانه عید فطر اهدا کردند.
سعید دوستاحدی، مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مراغه، اعلام کرد که علاوه بر این اقدام نیکوکارانه، خانم حسنزاده و پسرشان نیز با حضور در انجمن، 25 میلیون تومان برای آزادی یک زندانی پرداخت کردند.
مدیرعامل انجمن همچنین به نقش مؤثر خیرین اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، با کمک 2 میلیارد و 300 میلیون تومانی نیکوکاران، 47 زندانی جرایم غیرعمد از زندان آزاد شدند.
دوستاحدی تأکید کرد که انجمن حمایت زندانیان مراغه همواره در تلاش است تا با حمایت خیرین، از ورود افراد نیازمند به زندان جلوگیری کرده و آنان را به آغوش جامعه بازگرداند.
-
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷:۴۹
-
۹ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/806952/