کشف بیش از 30 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان اردبیل
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اردبیل از کشف و ضبط بیش از 30 کیلوگرم انواع مخدر در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، سردار جواد تقوی گفت: در اجرای طرح نوروزی 1404 و مقابله با فعالیتهای مجرمانه سوداگران مرگ و انجام کار اطلاعاتی بر روی قاچاقچیان، عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان کوثر با هماهنگی قضایی در بازرسی از یک دستگاه خودرو سواری مقدار 22 کیلو و 396 گرم روانگردان کشف و ضبط کردند.
وی افزود: 2 قاچاقچی مواد مخدر نیز در رابطه با کشف این میزان مواد مخدر از یک دستگاه تاکسی بینشهری بازداشت و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اردبیل همچنین از کشف بیش از هشت کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه و دستگیری یک قاچاقچی موادمخدر در استان خبر داد.
سردار جواد تقوی افزود: عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان خلخال نیز در پی انجام کار اطلاعاتی ضمن انجام هماهنگیهای قضایی در بازرسی از یک واحد مسکونی مقدار هشت کیلو و 880 گرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه، 60 گرم هرویین و 100 گرم سوخته تریاک کشف و ضبط کردند.
وی گفت: عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اردبیل همچنین یک قاچاقچی مواد مخدر را بازداشت کردند که متهم به همراه پرونده مربوطه به مرجع قضایی تحویل داده شد.
اگرچه آمار دقیق معتادان در استان اردبیل مشخص نیست، اما تخمین زده میشود پنج درصد جمعیت استان به نوعی با مشکلات مرتبط با مواد مخدر درگیر باشند و با این وجود اردبیل در مقایسه با دیگر مناطق کشور از نظر شیوع اعتیاد و قاچاق مواد مخدر از استانهای به نسبت پاک بهشمار میرود و در وضعیت سفید قرار دارد.
-
سه شنبه ۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷:۲۸
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/806502/