3 هزار و 286 میلیارد ریال تسهیلات برای نوسازی مسکن روستایی در مراغه پرداخت شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش بازار، خلیل احمدیان افزود: در سال گذشته در راستای اجرای طرح مقاوم سازی مساکن روستایی این شهرستان، 939 واحد مسکونی در روستاها از تسهیلات سه میلیارد و 500 میلیون ریالی بهره مند شدند.
وی با اشاره به اینکه برای 865 واحد مسکونی نیز متمم تسهیلات پرداخت شده است، اظهار کرد: 400 پرونده نوسازی مسکن روستایی نیز برای استفاده از اعتبارات چهار میلیارد ریالی در دست اقدام است که در صورت ابلاغ اعتبار، پرداخت خواهد شد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراغه از ساخت 35 واحد مسکن برای مددجویان کمیته امداد این شهرستان خبر داد و گفت: از این تعداد 11 واحد مسکونی تکمیل و تحویل متقاضیان شده و 24 واحد نیز در دست ساخت است.
احمدیان، ساخت مسکن شهری را از برنامه های بنیاد مسکن مراغه اعلام کرد و ادامه داد: در زمان کنونی 272 واحد مسکن شهری با پیشرفت 10 تا 95 درصد در این شهر در دست ساخت است.
وی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته از محل اعتبارات قیر مصرفی با مشارکت دهیاران در معابر 12 روستا، 800 هزار مترمربع آسفالت ریزی شده است، یادآور شد: 46 هزار مترمربع آسفالت ریزی هم در 13 روستا به صورت تهاتری اجرا شده است.
احمدیان، افزود: در راستای به روزرسانی برنامه توسعه روستاهای این شهرستان، طرح هادی 15 روستا در سال 1403 بازنگری شده و طرح هادی در سه روستا اجرا شده است.
-
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴:۰۹
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/805744/