پیام آذری

آخرين مطالب

خانواده سالم متضمن تقویت فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در جامعه است گفتگو

خانواده سالم متضمن تقویت فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در جامعه است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل گفت: خانواده سالم و تربیت فرزندان صالح متضمن تقویت فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در بین افراد جامعه است.

حجت الاسلام محمد باقر غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ، با تسلیت سالروز ضربت خوردن حضرت علی ( ع) و شبهای پر فضیلت قدر، در تبیین آیه 19 طرح «زندگی با آیه ها » در سخنانی اظهار کرد: خداوند متعال در آیه 74 سوره مبارکه فرقان همسران و فرزندان را چشم و چراغ و مایه عزت معرفی کرده و بر تربیت فرزندان صالح تاکید کرده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل افزود: در قرآن کریم، همسر و فرزندان نیکو دارای شاخصه‌هایی هستند که نشان‌دهنده تقوا، اخلاق نیکو، و نقش مثبت آنان در زندگی خانوادگی و اجتماعی است.
وی ایمان و تقوا را شاخصه مهم برای داشتن خانواده موفق عنوان کرد و افزود: قرآن بر اهمیت ایمان در خانواده تأکید داشته و در آیه 21 سوره طور فرمودند « وَالَّذِینَ آمَنُوا وَاتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّیَّتُهُم بِإِیمَانٍ أَلْحَقْنَا بِهِمْ ذُرِّیَّتَهُمْ… » خانواده نیکو، خانواده‌ای است که اعضای آن در مسیر ایمان و تقوا حرکت کنند.
حجت الاسلام غلامی مودت و رحمت را عامل مؤثر در تقویت آرامش در خانواده برشمرد و افزود: قرآن ازدواج را مایه‌ی آرامش معرفی می‌کند و در آیه 21 سوره روم فرمودند: «وَ مِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّهً وَرَحْمَهً… » همسر نیکو کسی است که موجب آرامش، محبت و رحمت در زندگی باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل با بیان اینکه خانواده‌ی صالح یکدیگر را به تقوا و انجام اعمال نیک دعوت می‌کند، افزود: خداوند در آیه 6 سوره تحریم می‌فرمایند «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ نَارًا… » پدر و مادر باید فرزندان خود را به سوی نیکی راهنمایی کنند و فرزندان نیز باید در مسیر صلاح گام بردارند.

پیام آذری


برای داشتن نسل نیکوکار دعا کنیم
حجت الاسلام غلامی افزود: در قرآن، پیامبران برای داشتن نسل صالح دعا کرده‌اند چنانکه در آیه 74 سوره فرقان می‌فرمایند « رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّهَ أَعْیُنٍ… » از این آیه چنین بر می‌آید که فرزند نیکو و نسل سالم و صالح نعمتی است که از خداوند درخواست می‌شود.
وی افزود: بنابراین، همسر و فرزندان نیکو در قرآن کسانی هستند که ایمان، تقوا، محبت، احترام و مسئولیت‌پذیری در خانواده را رعایت می‌کنند و باعث رشد و سعادت یکدیگر می‌شوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل بر ضرورت اطاعت از والدین و احسان به آن‌ها تاکید کرد و افزود: فرزندان صالح، همواره به والدین خود نیکی کرده و با احترام و محبت با آنان رفتار می‌کند.
ضرورت همسویی با ارزش‌های الهی و پرهیز از انحراف
حجت الاسلام غلامی تاکید کرد: قرآن هشدار می‌دهد که برخی از همسران و فرزندان ممکن است انسان را از یاد خدا غافل کنند چنانکه در آیه 14 سوره تغابن آمده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ مِنْ أَزْوَاجِکُمْ وَأَوْلَادِکُمْ عَدُوًّا لَکُمْ فَاحْذَرُوهُمْ… » خانواده‌ی نیکو کسانی هستند که در مسیر دین و ارزش‌های الهی حرکت می‌کنند.
وی به نقش همسر در تقویت ایمان اشاره کرد و افزود: همسر نیکو در برابر سختی‌ها همراه است و در مسیر دین کمک می‌کند، مانند حضرت خدیجه (س) که یاور پیامبر (ص) بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل به نقش فرزندان در باقیات الصالحات برای والدین اشاره کرد و افزود: فرزندان نیکو، پس از مرگ والدین نیز برایشان خیر و برکت می‌آورند چنانکه در حدیثی از پیامبر اکرم ( ص) فرزند صالحی که پس از برای والدین دعا می‌کند عاملی برای تداوم خیرات والدین پس از مرگ است.
مادران متقی و با ایمان نسل سالم و صالح تربیت می‌کنند
حجت الاسلام غلامی افزود: تربیت فرزند نیکو ارتباط مستقیمی با شخصیت، اخلاق و تربیت مادر دارد. قرآن کریم و روایات اسلامی ویژگی‌های مادرانی که می‌توانند فرزندان صالح پرورش دهند را بیان کرده‌اند.
وی افزود: وجود ایمان و تقوا در مادر، تأثیر عمیقی بر فرزند دارد. چنانکه خداوند متعال در آیه 12 سوره تحریم درباره حضرت مریم ( س) می‌فرماید: «وَ مَرْیَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِی أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا… » مادر پاکدامن و باتقوا می‌تواند فرزندانی همچون حضرت عیسی ( ع) تربیت کند.

پیام آذری


رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل خاطر نشان کرد: یک مادر نیکو باید اهل دانش و بصیرت باشد تا بتواند فرزندش را در مسیر درست هدایت کند. حضرت فاطمه ( س) نمونه‌ای از یک مادر عالمه و آگاه بود که امام حسن ( ع) و امام حسین ( ع) را تربیت کرد.
تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی
حجت الاسلام غلامی افزود: در سال‌های اخیر برخی جریان‌های خارجی، به‌ویژه از طریق رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و ابزارهای فرهنگی، تلاش کرده‌اند تا ارزش‌های سنتی و اسلامی خانواده ایرانی را تضعیف کنند. این اقدامات معمولاً در قالب ترویج فردگرایی افراطی، سبک زندگی غربی، کاهش اهمیت نقش خانواده، عادی‌سازی روابط خارج از چارچوب شرعی و تغییر هویت زنان و مردان در جامعه صورت می‌گیرد.
وی افزود: این جریان‌ها اغلب با برجسته کردن مشکلات اقتصادی و اجتماعی، ایجاد ناامیدی نسبت به آینده و تبلیغ مدل‌های جایگزین برای سبک زندگی ایرانی-اسلامی، در صدد کاهش تمایل جوانان به ازدواج و فرزندآوری هستند. همچنین، برخی از تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای با تأکید بر آزادی‌های فردی بدون مسئولیت‌پذیری خانوادگی، به دنبال تغییر نگرش نسل جدید نسبت به ارزش‌های سنتی هستند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل در پایان تاکید کرد: مقابله با این روند نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، تقویت فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی، ارائه الگوهای موفق داخلی، حمایت از خانواده‌ها و گسترش سواد رسانه‌ای است تا مردم بتوانند با آگاهی در برابر این جریان‌های فرهنگی ایستادگی کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/805249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیگنال وزیر خارجه ایران به نامه ترامپ / تظاهرات عظیم ترک‌ها علیه اردوغان: استعفاء بده / تصاویر موج سوم بمباران یمن / نغمه نوروزی ؛ غلامحسین بنان

آژیر هشدار در بارسا و اسپانیا: کوبارسی مصدوم شد!

جزئیات قتل وحشتناک نوجوان 16 ساله اهری در جاده

ماجرای خواننده شدن، ثبت در رکوردهای گینس تا به فضا رفتن کیتی پری

دبدار نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش با نوروزبانان بی نوروز در ایستگاه آتش‌نشانی

غذاهای روز اول عید نوروز در شهرهای مختلف ایران

سخنرانی نوروزی امام خامنه‌ای فردا برگزار می‌شود

جزئیات تلخ قتل نوجوان اهر توسط راننده نیسان

امام خامنه‌ای فردا سخنرانی می‌کنند

وساطت یک استقلالی میان دعوای دو پرسپولیسی سابق و فعلی در میانه بازی ایران - امارات ! + عکس

امام خامنه‌ای فردا 10 صبح سخنرانی می‌کنند

شکست کمپین کامیلا هریس چه درس های برای سیاست‌مداران ایرانی دارد ؟

پدر ریکاردو آلوز، هوادار تیم تراکتور تبریز از پرتغال

مالک باشگاه تراکتور: سال 1404، سال قهرمانی تراکتور تبریز

فرودگاه وبندرگاه کیش با آمادگی کامل به گردشگران نوروزی خدمات دهی می کنند

فاضلی کدام کتاب را برای مطالعه نوروزی به مقامات پیشنهاد کرد؟

قتل وحشتناک نوجوان 16 ساله اهری در جاده/ ماجرا چیست؟

هشدار پاریس به اتباع فرانسوی پس از آزادی یک شهروند: خاک ایران را ترک کنید!

هشدار نارنجی برای کشاورزان؛ نفوذ زبانه‌های پرفشار سرد در روزهای آغازین سال نو

قتل نوجوان 16 ساله در شهرستان اهر

پیام نوروزی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی

سرمایه‌گذاری برای تولید با تسهیل‌گری ویژه در اردبیل

زندگی با آیه‌های قرآن طراوت معنوی به جامعه بخشید

جهش 130 میلیون تومانی کوییک در سال جدید

هشدار فرانسه به شهروندانش؛ ایران را ترک کنید!

هشدار فوری فرانسه به شهروندانش؛ ایران را ترک کنید

فرانسه از تمامی شهروندان خود خواست که خاک ایران را ترک کنند

درخواست فرانسه از اتباع خود برای ترک ایران

تصادف در محور میاندوآب به مهاباد 5 مصدوم برجای گذاشت

اینگرید برگمن: از عشوه‌گری و طنازی متنفرم/ هیچ‌گاه در زندگی گرسنه نبوده‌ام

تصادف زنجیره ای10 خودرو در آزاد راه پیامبر اعظم با 9 مصدوم

اردبیلی‌ها با بارش باران به استقبال سال نو رفتند

سفره‌های سال نو در فرهنگ‌های مختلف

بازتاب پیام امام خامنه‌ای در رسانه‌های جهان؛ امت اسلام مقابل جنایت صهیونیست‌ها بایستند

سفر استاندار آذربایجان شرقی به بناب و دیدار با خانواده شهید خلبان

نجوای الغوث الغوث اهری‌ها در نخستین شب از لیالی قدر + فیلم

دیدار استاندار آذربایجان شرقی با خانواده استاندار شهید مالک رحمتی

150 نخل در آتش‌سوزی منطقه تفریحی تنگ خور اشکنان نابود شد

رانندگان و مسافران به هشدارهای پلیس راهنمایی و رانندگی توجه کنند

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت آغاز سال نو

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا جمعه 1 فروردین 1404

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا جمعه 1 فروردین 1404

ظرفیت های مرزی آذربایجان غربی برای تحقق شعار سال استفاده شود

تبریک عید متفاوت شهاب حسینی/ویدیو

پلاس لیگا به ایرانی‌ها عیدی نداد!

دیدار امام جمعه ارومیه با رزمندگان لشکر عملیاتی 3 حمزه سیدالشهدا

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی به مناسب فرا رسیدن نوروز 1404 و ایام شهادت ‌امیرمومنان حضرت علی (ع)

آذربایجان غربی در سال 1403؛ از احیای دریاچه ارومیه تا سفر روسای قوا

5600 تخت اقامتی آذربایجان غربی آماده میزبانی از مسافران نوروزی است

تشکیل پرونده تخلف برای 54 واحد صنفی درمراغه