پیام آذری

آخرين مطالب

فرمانده کل سپاه پاسداران:

سردار سلامی: ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نخواهد بود اقتصادی

سردار سلامی: ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نخواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نخواهد بود، گفت: به همه دشمنان هشدار می‌دهم که هرگونه تهدیدی را اگر جنبه عملی به خود بگیرد با واکنشی قاطع و ویرانگر جواب خواهیم داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، صبح امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه اظهار کرد: سردار شهید حاج احمد کاظمی همواره در میدان‌های نبرد ایستادگی می‌کرد، صاحب ثبات قدم، آرام و مطمئن بود و در عین حال در برابر دشمنان همچون صخره‌های کوه‌های بلند این سرزمین مقاومت می‌کرد.
وی افزود: سردار شهید حاج احمد کاظمی در دوران دفاع مقدس از فرماندهان تعیین‌کننده و خط‌شکن عملیات‌های بزرگ و سخت به‌شمار می‌رفت. همواره در قلب مخاطرات جای می‌گرفت و سخت‌ترین خطوط را در هم می‌شکست.
سرلشکر سلامی بیان کرد: سردار اوصانلو که بیشترین دوره فرماندهی قرارگاه حمزه را در شرایط سخت و دشوار بر عهده داشت، نقش مهمی در این سلحشوری‌ها و حماسه‌آفرینی‌های گذشته ایفا کرد و بسیاری از این افتخارات، حاصل تلاش‌های این فرمانده دلاور است.
وی تصریح کرد: امنیتی که امروز، ماه‌ها و سال‌هاست در پناه آن زندگی می‌کنیم، در حالی که در آرامش به بستر خواب می‌رویم و با اطمینان برای آینده فردی، خانوادگی و اجتماعی خود برنامه‌ریزی می‌کنیم، مدیون فداکاری‌هایی است که فراتر از طاقت انسانی بوده و بخشی از آن را شاهد بوده‌ایم.
سرلشکر سلامی افزود: هم‌اکنون که در این فضای گرم و امن با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنیم، مردان فداکار بر ارتفاعات سر به فلک کشیده آن استان، در سرمای چندین درجه زیر صفر، میان دژها و قلعه‌ها و بر فراز قله‌ها ایستاده‌اند تا از تمامیت ارضی و استقلال این سرزمین در برابر هرگونه تهدید و خطر پاسداری کنند.
وی ادامه داد: این مردان، زندگی سختی را تجربه می‌کنند. امنیت در دنیای پرالتهاب امروز، که دشمنان این سرزمین و ملت ایران، دشمنانی ریشه‌دار، کینه‌توز و سرشار از بغض مانند آمریکا، رژیم صهیونیستی و عناصر و پیاده‌نظام‌های این اشرار بین‌المللی، به دنبال ضربه زدن هستند، در چنین فضای خطرناکی، برقراری امنیت، یک اعجاز است.
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: این امنیت نیازمند فداکاری‌های بزرگ، گذشت‌های عظیم، هجرت‌های دشوار، دوری‌های طولانی‌مدت از خانواده، چشم‌های منتظر، قلب‌های ملتهب خانواده‌ها و در مقابل، چشمان بیدار، دستان توانمند، گام‌های استوار و قلب‌های مملو از ایمان و اطمینان است. بدون این مؤلفه‌ها، کشور در چنین شرایطی امن نخواهد بود.
وی با بیان اینکه بدون مجاهدت و بدون شهادت نمی‌توان در برابر امواج سنگین مخاطرات ایستادگی کرد،‌تصریح کرد: آشوب، ناامنی و التهاب در کشورهای منطقه قابل مشاهده است، اما هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران در معرض تهدید و تمرکز خطرات نبوده و در عین حال، هیچ کشوری نیز مانند ایران از چنین امنیتی برخوردار نیست.
سرلشکر سلامی افزود: حقیقتاً باید پای این برادران رزمنده را بوسید، قدم‌هایی که استوارند و دستانی که روی ماشه آماده دفاع از این سرزمین‌اند. امنیت، ناموس و میراث همه ما وابسته به این فداکاری‌هاست.
وی تأکید کرد: این سرزمین، از کردستان تا آذربایجان، بخش ارزشمندی از ایران بزرگ است. ایران کشوری زیبا با تنوع اقوام است و در منطق قرآن، اقوام گوناگون، نشانه‌ای از محبت الهی به شمار می‌روند.
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: وحدت حول اسلام و ولایت، امری الهی است. ما باید شاکر این فداکاری‌ها، جانبازی‌ها، هجرت‌ها و التهاب‌ها باشیم. بسیاری تصور می‌کنند خانواده‌های رزمندگانی که در خطوط مقدم حضور دارند، در آرامش هستند، اما حقیقت این است که آنان همواره در انتظار به سر می‌برند. با این حال، رفتاری کریمانه دارند و از خداوند هیچ مزدی نمی‌خواهند، جز اینکه مردم به اسلام و ولایت وفادار بمانند.
وی افزود: این وفاداری، رمز تمامی توفیقات نظام در سخت‌ترین عرصه‌ها از ابتدای پیدایش تاکنون بوده است. ما با وحدت و تحت هدایت‌های ولی‌فقیه توانسته‌ایم بر بحران‌های سخت در حوزه‌های نظامی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اطلاعاتی و اجتماعی غلبه کنیم. سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: هیچ فضیلتی به خودی خود در هیچ جامعه‌ای به وجود نمی‌آید. برای رسیدن به آن باید تلاش کرد، خسته نشد، ایستادگی کرد، مقاومت ورزید و امید داشت. قلب‌های مأیوس و سرخورده به جایی نمی‌رسند، اما دل‌های امیدوار، باایمان و مطمئن، سرانجام به نتیجه خواهند رسید.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: تنوع‌بخشی خواست الهی است و خداوند چنین مقرر کرده است تا اقوام به یکدیگر محبت کنند. اقوامی که در ایران عزیز زندگی می‌کنند، با دو حقیقت بزرگ به یکدیگر پیوند خورده‌اند و جلوه‌های رنگارنگ یک واقعیت مشترک هستند؛ همانند نوری سفید که از یک منشور عبور کرده و به هفت رنگ زیبا تجزیه می‌شود. تمامی این رنگ‌ها و اقوام، تجلی یک حقیقت بزرگ به نام ایران اسلامی هستند.
سرلشکر سلامی افزود: این امنیت، زیباترین محبت و نعمت الهی است که تمامی بخش‌های دیگر زندگی ما را معنا می‌بخشد. جامعه‌ای که فاقد امنیت باشد، آرامش، پیشرفت و وفاق نخواهد داشت. دست این برادران را می‌بوسیم و به آن افتخار می‌کنیم.
وی تصریح کرد: این رزمندگان در وسط میدان، در قلب مخاطرات ایستاده‌اند. با عشق، داوطلبانه و جوانمردانه، به پیمان و عهد خود وفادار مانده‌اند. درود خداوند بر همه این عزیزان.
فرمانده کل سپاه اظهار کرد: دشمنان از تهدیدهای خود دست برنمی‌دارند. هرچه بیشتر از ملت ایران شکست می‌خورند، عبرت نمی‌گیرند و به تکرار اشتباهات خود عادت کرده‌اند. آن‌ها عادت کرده‌اند که هر چیزی را با ابزار تهدید پیش ببرند.
وی افزود: اسلام و ایران، اقوام ما را عمیقاً و ذاتاً به یکدیگر پیوند داده‌اند. ما همه اجزای یک پیکریم؛ چه فارس، ترک، کرد، بلوچ، عرب، بختیاری، لر یا هر قوم دیگری. همه این اقوام همچون رنگ‌های زیبای یک نور سفید هستند که هویت یکپارچه ایران عزیز و سربلند را تشکیل می‌دهند.
سرلشکر سلامی تأکید کرد: به همین دلیل، مردمان این سرزمین همواره برای دفاع از کشور و حفظ این یکپارچگی، فرزندان رشیدی را تقدیم کرده‌اند. هزاران شهید از پیشمرگان مسلمان کرد، در کنار برادرانی که از نقاط مختلف ایران آمده بودند، به هم پیوستند و این پیوند امروز نیز ادامه دارد. اکنون هم فرزندان این سرزمین از سراسر ایران، در کنار یکدیگر و در یک سنگر ایستاده‌اند.
فرمانده کل سپاه در ادامه با تأکید بر اینکه ایران هیچگاه آغازگر جنگ نخواهد بود، تصریح کرد: اما اگر کسی ما را تهدید کند ایران عزیز پاسخ‌های درخور و تعیین کننده و تمام کننده خواهد داد.
وی ادامه داد: باز هم رئیس جمهور آمریکا عملیاتی که انصارالله یمن انجام می‌دهد را به نوعی به جمهوری اسلامی ایران منتسب کرد و به ملت ایران هشدار داد که از حمایت از انصارالله دست بردارند ما همیشه اعلام کرده‌ایم امروز هم بنده به عنوان خادم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام می‌کنم یمنی‌ها یک ملت مستقل و آزاد در سرزمین خود هستند.
سرلشکر سلامی افزود: آنها دارای سیاست مستقل ملی هستند و انصارالله به عنوان نماینده یمنی‌ها تصمیمات راهبردی و عملیاتی‌اش را خودش اتخاذ می‌کند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران در هر زمان و مکانی که اقدامی انجام دهد، مسئولیت آن را به‌صورت شفاف و آشکار می‌پذیرد، گفت: ما ملتی نیستیم که در خفا عمل کنیم، بلکه نظامی معتبر و به‌رسمیت‌شناخته‌شده در جهان هستیم. اگر به جایی حمله کنیم یا از کسی حمایت کنیم، صریحاً اعلام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: به همه دشمنان هشدار میدهم که ما هر تهدیدی را اگر جنبه عملی به خود بگیرد با واکنشی سرسختانه و قاطع و ویرانگر جواب خواهیم داد.
گفتنی است مراسم تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، در حسینیه اعظم ثارالله ارومیه برگزار شد و در این مراسم سرتیپ پاسدار علی اکبر پورجمشیدیان تودیع و سرتیپ پاسدار امان الله گشتاسبی به عنوان فرمانده جدید قرارگاه حمزه سیدالشهدا معرفی شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804022/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرورت پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخرسال

پزشکیان: تغییر افراد لزوما راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

برخورد قاطع در آذربایجان غربی با برهم زنندگان امنیت روانی مردم

قرآن همواره امت اسلامی را به همدلی و هم‌افزایی دعوت می‌کند

تدوین اطلس آسیب‌های اجتماعی و روانی مدارس اردبیل

آسیب‌های اجتماعی مدارس اردبیل به دقت رصد می‌شود

کمبود بذر سیب‌زمینی در اردبیل/مقصر کیست

خرید آخر سال در اردبیل

انفجار در اردبیل 9 مصدوم برجا گذاشت

بهار در اسفند بلوار کشاورز

سرمایه‌گذاری ترک‌ها در ساخت شهرک مسکونی در همدان

بازدید سرزده فرماندار ملکان از بازار شب عید

رونالدو سرحال و قبراق در کمپ پرتغال (عکس)

تحویل 228 واحد مسکونی به مددجویان در شهر جدید سهند

صعود آذربایجان شرقی به لیگ برتر با مدیریت پرچمدار ایران در المپیک

همکاری جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی در اکتشاف گاز در آب‌های فلسطین

ساخت 1500 واحد توسط انجمن خیران مسکن‌ساز آذربایجان‌شرقی

موفقیت دو دانش آموز سلماسی در جشنواره خوارزمی کشور

راهکار‌هایی برای کاهش مصرف آب در خانه‌تکانی

برپایی بیش از 20 موکب افطاری در آذربایجان‌غربی

پیگیری اجرای طرح های آب و فاضلاب در خوی و چایپاره

ساخت بیش از 170 واحد در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شوط

سخنگوی دولت: برای رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام قول نداده بودیم/ کمبود آب در کشور موضوعی جدی است

حضور رییس فدراسیون در اردبیل/ ادای احترام تاج به شهدای والامقام این شهرستان

کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان اردبیل برگزار می‌شود

رقابت یک میلیون فوتسالیست شبهای رمضان در کشور

امکانات دانشگاه فرهنگیان در شأن اردبیل نیست

مسئولیت سنگین اعضای شورای اسلامی بناب

رتبه ایران در اینترنت سقط کرد

پتروشیمی تبریز به اوج فروش رسید/ یک‌ هزار و 430 میلیارد تومان معامله در یک ماه

آیین تکریم و معارفه هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی‌های منطقه آذربایجان‌شرقی و اردبیل

«علی العهد یا قدس» شعار محوری روز جهانی قدس اعلام شد

اعلام هشدار نارنجی‌رنگ هواشناسی

هشدار هواشناسی بارش برف و باران صادر شد/ این استان‌ها منتظر تشدید سامانه بارشی باشند

اعلام پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در هفته اول نوروز

سفر در زمان؛ «منوچهر احمدی» و «ایرن»؛ سال 1352

گلشیفته فراهانی: مادرم من را نمی‌خواست

بخشش 2 متهم به قصاص در استان آذربایجان غربی به حرمت علی(ع)

نرخ اقامت در کمپ های چادری کیش اعلام شد

اعلام هزینه حمل خودرو به کیش از بنادر چارک و آفتاب در آستانه نوروز 1404

اعلام نرخ بلیت شناورهای مسافربری برای نوروز 1404

امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از بنای تاریخی کیش به‌عنوان موزه و گالری آثار هنری

صدور حکم اعدام برای عامل آزار و اذیت دختر بوکانی

استقبال شهرداری ارومیه از نوروز با برگزاری آیین‌های کهن «تکم چی» و «شال‌سالاما»

بهره مندی 96 روستا و 6761 خانوار آذربایجان غربی از راه آسفالته

پیش‌بینی وزش باد در اردبیل

هواشناسی اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

شناسایی و امکان سنجی احداث 5 نیروگاه خورشیدی در خلخال انجام شد

اقلیم و بهای گاز در برخی مناطق استان اردبیل تغییر یافت

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا سه شنبه 28 اسفند 1403