استاندار آذربایجان شرقی: به ازای آزادی هر زندانی جرایم غیرعمد یک فرصت شغلی فراهم شود
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - بهرام سرمست گفت: کاری کنیم که به ازای آزادی هر زندانی جرایم غیرعمد، زمینه اشتغال یک نفر از آنان فراهم شود.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بهرام سرمست بامداد یکشنبه در جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد استان با بیان اینکه در چنین جاهایی شما همشهریان عزیز سنگ تمام میگذارید، افزود: باید با کمک هم کاری کنیم که زندانی بعد از آزادی صاحب شغل شود.
وی اضافه کرد: یکی از ویژگیهای بارز فرهنگ غنی ما کمک به همنوعان و نوع دوستی و داشتن شهر بدون گدا به همت شما خیران عزیز است.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: باید فرهنگی را پرورش دهیم که این افرادی که آزاد میشوند، شغلی داشته باشند و به شکل آبرومندانهای برای خانواده شان نان آوری کنند.
وی تشریح کرد: ما در بخش صنعت برای ایجاد هر شغل به طور متوسط یک میلیارد تومان سرمایه نیاز داریم و من قول میدهم به ازای آزادی هر زندانی جرایم غیرعمد، زمینه یک فرصت شغلی را فراهم و زمینه سر کار رفتنش را تقبل کنم.
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴:۲۴
-
۶ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803957/