جایگزین نمودن کانکس با مدارس نوساز، یک وظیفه است، نه یک انتخاب/نهضت توسعه فضاهای آموزشی تا فروردین، وارد فاز عملیاتی میشود
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: جایگزین نمودن کانکس با مدارس نوساز، یک وظیفه است، نه یک انتخاب. عملکرد این حوزه باید تسریع یابد.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، صبح چهارشنبه، بیست و دوم اسفند ماه در اجلاس مشترک شورای معاونان اداره کل و مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان با انتقاد از روند کند اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی، به عنوان استان رئیس جمهوری باید در این نهضت پیشتاز باشد.
صادقی بر نقش مشارکتهای مردمی و خیرین در تسریع این روند تأکید کرده و گفت: نهضت توسعه عدالت آموزشی، بدون حضور و همکاری مردم به نتیجه نخواهد رسید.
وی پیشنهاد کرد تا مالیات پرداختی افراد در شهرستانها به طور هدفمند برای توسعه مدارس هزینه شود و با اشاره به چشمانداز ترسیمی برای طرح توسعه عدالت آموزشی گفت: آقای استاندار پای کار است؛ نهضت توسعه فضای آموزشی تا فروردین وارد فاز عملیاتی میشود.
صادقی بر جدی گرفتن نهضت توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد و افزود: این موضوع بهطور مداوم رصد خواهد شد و نیازمند همت جدی است؛ مدیران باید از روزمرگی فاصله بگیرند و خلاقیت را در اولویت قرار دهند.
وی بر لزوم ایجاد نشاط در مدارس تأکید کرد و گفت: محیطهای آموزشی باید پویا و اثرگذار و روشهای تدریس نوین و تجربههای مهارتی جدید گسترش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه همچنین از مذاکرات با خیرین برای احداث مرکز درمانی ویژه فرهنگیان در استان خبر داد و تأکید کرد: این پروژه در مرحله هدفگذاری قرار دارد و روند اجرایی آن آغاز شده است.
فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس نیز در ادامه، اولویت نخست کشور را توسعه عدالت آموزشی در فضاهای آموزشی عنوان کرد و از امضای سه نامه مهم توسط استاندار برای تسریع این روند خبر داد.
وی با اشاره به پیگیریهای مکرر شهرستانهای ورزقان و مرند در این طرح، گفت: تمامی پروژهها باید تا پایان فروردینماه کلید بخورند. از زمان آغاز نهضت در شهریور ماه سال گذشته، برخی پروژهها به دلیل حجم بالای کار با تأخیر روبهرو شدهاند.
فرهودی در ادامه اظهار کرد: ابتدا باید پروژههای نیمهتمام را تکمیل کنیم. مشارکت سازمانهای مختلف در اجرای طرح ضرورت داشته و آموزش و پرورش تنها نهادی است که از ابتدای انقلاب تاکنون با مردم ارتباط مستقیم داشته و نقش مهمی در اعتمادسازی عمومی ایفا کرده و پلی مابین دولت و مردم به شمار میرود.
وی از بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، اتاقهای بازرگانی، سازمان بسیج سازندگی، بانکها، نهادهای عمومی غیردولتی، شهرداریها و صندوق ذخیره فرهنگیان بهعنوان حامیان بالقوه این نهضت نام برد.
فرهودی از شرکت نفت بهعنوان مجری 27 پروژه آموزشی در استان نام برد و اضافه کرد: شرکت مس سونگون، 185 میلیارد تومان مسئولیت اجتمناعی نسبت به شهرستانهای ورزقان، خاروانا و اهر دارد. پرداخت این بدهی نه لطف، بلکه یک تعهد قانونی است و باید برای توسعه فضاهای آموزشی هزینه شود.
وی ادامه داد: ریاست جمهوری نیز تأکید کرده است که در استانی با منابع معدنی غنی، نباید مدارس کانکسی با بیش از پنج دانشآموز وجود داشته باشد.
در پایان این نشست، صادقی و فرهودی بر لزوم همکاری مستمر میان نهادهای مختلف تأکید کرده و از تمام دستگاهها خواستند که برای پیشبرد نهضت توسعه عدالت آموزشی، بهصورت هماهنگ و یکپارچه عمل کنند.
انتهای پیام





-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰:۲۳
-
۴ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803868/