170 زندانی جرایم غیرعمد در آذربایجان شرقی به همت یک خیر آزاد شدند
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - تبریز- تاجر و خیر تبریزی 170 زندانی جرایم غیرعمد را از زندانهای آذربایجان شرقی آزاد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، خیر تبریزی احد عظیم زاده علاوه بر پرداخت هزینه 100 میلیارد ریالی برای آزادی 170 زندانی، با پرداخت کمک هزینه مالی و بسته معیشتی برای هر یک از زندانیان جرایم غیرعمد، آنها را روانه کانون گرم خانوادههایشان کرد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در مراسم آزادی این زندانیان، تعداد زندانیان آزاد شده استان در سال جاری را 603 نفر اعلام کرد و یادآور شد: ستاد دیه آذربایجان شرقی در این خصوص مبلغ 520 میلیارد ریال به صورت بلاعوض به همراه 150 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با سود چهار درصد پرداخت کرده است.
موسی خلیل اللهی افزود: در چهار سال اخیر تعداد 2 هزار نفر از محکومین مالی آذربایجان شرقی از طریق خانواده متوفیان و مشارکت آنها در آزادی زندانیان به آغوش گرم خانواده خود بازگشتهاند.
-
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹:۵۰
-
۱۷ بازديد
-
خبرگزاری مهر - شرقی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/799858/