شناسایی و دستگیری 4 هنجارشکن قمه بهدست در تبریز
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از شناسایی و دستگیری 4 نفر هنجارشکن ، عربدهکش و قمه به دست در این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سرهنگ یدالله جهانآرا در گفتوگو با خبرنگاران در تبریز اظهار داشت داشت: در پی دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر اخلال در نظم و امنیت عمومی توسط 4 نفر هنجارشکن که با شرارت و عربدهکشی در منطقه شهرک امام تبریز، موجب مزاحمت و راهبندان شده بودند، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری 18 قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از حضور در محل و با انجام اقدامات پلیسی، در یک عملیات غافلگیرانه این افراد را که دارای سابقه کیفری بودند دستگیر و از آنها تعدادی سلاح سرد و اقلام ممنوعه کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز ادامه داد: ماموران کلانتری 18 شهرک امام در 2 عملیات پلیسی دیگر توانستند 4 نفر سارق منزل و مغازه و محتویات داخل خودرو را دستگیر و اموال مسروقه را کشف و تحویل مالباختگان دهند.
جهان آرا گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
وی در پایان با بیان اینکه پلیس به افراد بزهکار و ناهنجار و مخلان نظم و آرامش مردم هرگز اجازه عرض اندام نخواهد داد، از شهروندان درخواست کرد؛ در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و ناهنجاریهای اجتماعی، موضوع را بلافاصله به فوریتهای پلیسی 110 اعلام کنند.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷:۵۴
-
۵ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/797810/