قایقرانی هفتمین فدراسیون مدال آور در بازی های آسیایی است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - رضا صابونچی روز سه شنبه در حاشیه مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اهمیت رشته ورزشی قایقرانی، افزود: توزیع 142 مدال در رشته قایقرانی در بازی های المپیک بیانگر اهمیت و جایگاه این رشته ورزشی است.
وی با بیان اینکه قایقرانی یکی از مدال آورترین رشته های ورزشی در مسابقات جهانی و بازی های المپیک است، اظهار کرد: با توجه به این امر باید توجه ویژه ای به رشته ورزشی قایقرانی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در مجموع چهار هزار ورزشکار در نقاط مختلف کشور در رشته ورزشی قایقرانی بیمه ورزشی و سازماندهی شده اند، اضافه کرد: تعداد ورزشکاران بیمه شده خانم در قایقرانی بیشتر از آقایان است.
دبیر فدراسیون قایقرانی با اشاره به استقبال بسیار خوب بانوان از رشته ورزشی قایقرانی، بیان کرد: از 27 مدال کسب شده در بازی های آسیایی گذشته 15 مدال توسط بانوان کشورمان کسب شده است.
صابونچی ادامه داد: برای رشد و توسعه قایقرانی باید تعداد ورزشکاران افزایش یابد چون تا زمانی که کمیت رشد پیدا نکند، شاهد پیشرفت در کیفیت نیز نخواهیم بود.
وی خاطر نشان کرد: همه باید تلاش کنند تعداد ورزشکاران، مربیان، داوران و علاقمندان به قایقرانی افزایش یابد چرا که با گسترش جمعیت این رشته ورزشی جذاب و مفرح، کیفیت مورد نظر نیز حاصل میشود.
وی حضور در تورنمت های مختلف، حضور قایقرانان کشورمان در اردیبهشت ماه سال آینده در مسابقات قهرمانی آسیا در چین، شرکت در مسابقات قهرمانی جهان در ایتالیا و مهمتر از همه حضور پرقدرت قایقرانان کشورمان در بازی های آسیایی سال 2026 ژاپن را از جمله برنامه های فدراسیون قایقرانی عنوان کرد.
چهار قایق به اردبیل داده می شود
دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: با اینکه منابع اعتباری فدراسیون محدود است اما به رغم این مشکلات علاوه بر حمایت های مالی، چهار قایق به استان اردبیل اختصاص می یابد.
صابونچی افزود: در سال های گذشته هیات قایقرانی استان اردبیل جزو 10 هیات برتر کشور بود اما در سال های اخیر این هیات به علل مختلف عملکرد آنچنانی نداشته است و در واقع قایقرانی استان و کشور ضرر دیده است.
وی اظهار کرد: زمانی در استان اردبیل 150 ورزشکار آقا و خانم در رشته ورزشی قایقرانی بیمه ورزشی و سازماندهی شده بودند اما امروز فقط 9 نفر در رشته ورزشی قایقرانی در این استان بیمه ورزشی هستند.
وی با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های استان اردبیل، بیان کرد: امیدواریم با مشخص شدن رئیس و اعضای هیات رئیسه جدید قایقرانی، قدم های خوبی برای رشد و توسعه این ورزش مهیج در استان برداشته شود تا اردبیل به جایگاه حقیقی خود در قایقرانی برسد.
دبیر فدراسیون قایقرانی اضافه کرد: علاوه بر شناسایی و کشف استعدادهای جدید باید با وحدت و اتحاد تلاش ویژه ای برای حضور در مسابقات مهم آسیایی، جهانی و بازی های المپیک در راستای دیده شدن و دپیلماسی ورزشی داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، در مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی استان اردبیل که با حضور رضا صابونچی دبیر فدراسیون قایقرانی، محمدعلی پهناور مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل، نماینده دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان و اعضای مجمع در سالن کنفرانس ورزشگاه 6 هزار نفری جهان پهلوان حسین رضازاده اردبیل برگزار شد، شاهین مهردادآذر با کسب 12 رای از مجموع 12 رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رئیس جدید هیات قایقرانی استان اردبیل انتخاب شد.
در این مجمع انتخاباتی مهناز ابی زاده به عنوان نایب رئیس، ناهیده شاهی نیاری خزانهدار و نقی قبایی، افشین نقی نژاد انصاری و عظیم مهاجری به عنوان اعضای هیات رئیسه هیات قایقرانی استان اردبیل معرفی و موفق به کسب رای اعضای مجمع شدند.
استان اردبیل با جمعیتی افزون بر یک میلیون و 300 هزار نفر و با 12 شهرستان در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان، گیلان و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.
در استان اردبیل 53 هیات ورزشی فعال بوده و در مجموع بیش از 400 هیات ورزشی در شهرستانهای استان در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت میکنند.
در این استان در مجموع حدود 60 هزار ورزشکار اعم از زن و مرد بیمه و سازماندهی شدند که از این تعداد حدود 40 هزار نفر مرد و بیش از 20 هزار نفر بانوان هستند.
-
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸:۰۲
-
۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/797263/