ساماندهی کارگران شهرداری تبریز به صحن شورا رسید
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام آذری - اعضای شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت ساماندهی وضعیت کارگران شهرداری تبریز تأکید کردند. - اخبار استانها -
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز در دویستوچهلوچهارمین جلسهٔ شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت، ضمن قدردانی از حماسهآفرینی مردم در راهپیمایی 22 بهمن تبریز، گفت: مردم بصیر و هوشیار تبریز با حضور صمیمانه و باافتخار در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کرده و وفاداری خود را به آرمانهای انقلاب، معمار کبیر انقلاب و رهبر معظم انقلاب نشان دادند.
وی ادامه داد: به رغم همه توطئههای دشمن و فشارهای حداکثری استکبار جهانی علیه ملت ایران، مردم غیور ایران اسلامی بر مسیر خود استوار ماندند و امیدواریم همواره رهروان صادقی برای امام و شهدا باشیم.
بررسی لایحه برنامه و بودجه سال 1404 شهرداری تبریز، بررسی کلی منابع بودجه، بررسی کلی هزینه های جاری و بررسی بودجه منطقه 8 شهرداری تبریز در دستورجلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز بود.
ضرورت پیش بینی وام در بودجه 1404
علیرضا نوای باغبان، رییس کمسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار کرد: وام باید در بودجه سال آتی پیشبینی شود. برای سال 1403، 50 هزار میلیارد تومان گردش مالی برای شهرداری تبریز در نظر گرفته شده است و گردش مالی سال جاری، 40 هزار میلیارد تومان است. این گردش مالی در هر بانک گذاشته شود، وامهای کلان تخصیص مییابد.
وی تأکید کرد: عدم پیشبینی وام درست نیست؛ اخد وام حق شهر تبریز است چرا که گردش مالی بالایی داشته و در مقام یک بنگاه بزرگ اقتصادی است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز همچنین بر امکان استفاده از اوراق و افزایش میزان اوراق در بودجه 1404 تاکید کرد.
حجتالاسلام سیدکاظم زعفدانچیلر، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز با اشاره به نظارت پیشین، در حال انجام و پسین بر بودجه، گفت: بحث اصلی درخصوص بودجه، نظارت پس از تصویب است.
پیشنهاد ایجاد سامانه تراکنشهای شهرداری
وی مطرح کرد: ایجاد سامانه تراکنشهای شهرداری در راستای کاهش فساد و افزایش شفافیت پیشنهاد میشود تا میزان اعتماد عمومی به مدیریت شهری، میزان دسترسی ذینفعان و میزان ارائهٔ گزارش لحظهای، گزارشهای سفارشی، گزارشهای تطبیقی و گزارشهای مقایسهای افزایش یابد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: دادههای این سامانه منجر به ارائهٔ تحلیل میشود و در تصمیمگیریهای آتی تاثیر میگذارد.
احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت افزایش تعدیلی مبالغ ماده 100 و پروانههای صادره تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: پیشبینی وام در بودجه یا تبصرهها نیز برای دست بار شدن شهرداری لحاظ شود.
حجتالاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تبریک حماسه مردم تبریز در راهپیمایی 22 بهمن گفت: مردم همواره دین خود را نسبتبه انقلاب ادا کردهاند و امروز وظیفه مسئولان است که برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند. ما همه بدهکار مردم هستیم.
وی با اشاره به اینکه در این وضعیت اقتصاد، تحقق بودجه شهرداری تبریز جای قدردانی دارد، گفت: شهرداری تبریز با وجود اینکه نسبتبه اخذ وام اقدام نکرده، در پرداخت هزینههای جاری و عمرانی موفق عمل کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهردار تبریز نشان داده مرد عمل است و تلاشهایش برای شهر تعطیلپذیر نیست. باید از مدیران شهرداری تبریز نیز بابت چنین انضباط مالی قدردانی کرد. شهرداری تبریز، منضبطترین شهرداری کشور است که نشأت گرفته از مدیریت آقای هوشیار در شهرداری تبریز است.
برگی گفت: باید پیش از ارجاع به ماده 100، جلوی تخلفات ساختوساز گرفته شود.
وی ادامه داد: در مدیریت ماده 100 انسان معتمدی نشسته و از حق و حقوق شهر و شهرداری دفاع میکند.
استفاده از ظرفیت رییس جمهور و نمایندگان برای اخذ وام
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در مورد اخذ وام باید از ظرفیت نمایندگان و پزشکیان و دبیری استفاده کنیم و مشکل شهر و شهرداری را حل کنیم.
غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: همه اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص اخذ وام اتفاق نظر دارند. برای مواردی که وام در نظر داریم باید اولویتها مطرح شوند و سقف آن تصویب شود.
روحالله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: باید بدانیم هدف از گرفتن وام چیست تا در پی تأمین آن باشیم.
علی نوای باغبان، با اشاره به اینکه مشکل وضعیت پرداختیهای کارکنان باید حل شود، گفت: مشکل همسانسازی در سال آتی باید حل شود. اگر مشکل در بودجه است، چرا در متمم اندیشیده نمیشود؟
وی ادامه داد: عملکرد جاری و عمرانی شهرداری در سال جاری وضعیت شهرداری را در توجه به تحقق بودجه نشان میدهد. در سال آتی، هزینههای جاری کارکنان 20 درصد و هزینه جاری کارگران 30 درصد افزایش پیدا میکند. عملکرد امسال توضیح داده شود که هزینه های جاری چهقدر تحقق داشته است. منطقی این است که هزینه جاری را بیشتر در نظر بگیریم.
پیشنهاد جذب رانندگان استیجاری در شهرداری تبریز
اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه، گفت: اگر شرایط مهیا شود رانندگان استیجاری در شهرداری جذب شوند.
یاسین بجانی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز، گفت: اعضای شورا مطالبات برحقی درخصوص حل مشکل کارکنان دارند.
وی گفت: بحث درمان کارکنان باید بیشتر موردتوجه باشد و در بحث حق جذب پرسنل بیمهای نیز دقت شود. همچنین انتظارات کارکنان درخصوص بحث پاداش نیز برآورده شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تبریز پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی شناخته شده که ضرورت دارد همه نهادها پای کار بیایند و تحقق این مهم در حد شعار باقی نماند. در بحث حمل و نقل و انرژی پاک نیز تدابیری اندیشیده شود.
روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار کرد: کلیات بودجه برای سال جاری نسبت به سال 1403 متعادل، متناسبتر و محافظهکارانه افزایش پیدا کرده است، سال آخر شورا هم در این موضوع دخیل بوده و نسبت به سال 1403 به تحقق بودجه تمرکز شده است.
اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: هرچقدر که بودجه ما واقع بینانه باشد میتواند اعتماد مردم را جذب کند، شهرداری، منبع درآمدهای مشخصی را برای خود تامین کرده و برای شهر هزینه کند.
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه حدود 15 هزار کارکن شهرداری داریم، باید شهرداری منابعی تعیین کند که هم حقوق کارکنان خود را پرداخت کند و هم به امورات خود رسیدگی کند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه در دفترچه برنامه و بودجه ردیف وام صفر آورده شده در حالی که بهرهبرداری از وام بهتر از اوراق بهادار است، عنوان کرد: بنظر بنده اگر بتوانیم وام متناسبی اخذ کنیم، میتوانیم از افزایش مقدار برخی از موارد همچون افزایش قیمت حمل و نقل عمومی جلوگیری کنیم.
چمنی با اشاره به اینکه شهرداری نباید به حمل و نقل عمومی به عنوان درآمد نگاه کند، خاطرنشان کرد: اگر به حمل و نقل عمومی توجه بیشتری داشته باشیم، هم مسئله ترافیک و هم آلودگی هوا از بین میرود، افزایش کرایه در ناوگان عمومی درآمدی برای شهرداری ندارد.
وی گفت: بخشی از درآمدهای خود را از طریق وامی که دریافت میکنیم تامین کنیم، نظر بنده این است از املاکی که وجود دارد حداکثر استفاده انجام گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه هرچقدر فروش اموال غیرمنطقی بیشتر باشد به نفع شهرداری است، عنوان کرد: هرچقدر ما اموال و دارایی خود را به فروش برسانیم بیشتر ضرر میکنیم.
چمنی با اشاره به اینکه فروش اموال ما باید حداقلترین میزان ممکن باشد، اضافه کرد: انظباط مالی در بودجه این است که متمم نیاید، یعنی آنچه ما در شورا به عنوان بودجه تصویب میکنیم اجرا شود برای همین اعداد و ارقام باید واقع گرایانه باشد.
باغبان، رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه تاکید کرد: پس از تصویب بودجه میتوانیم مواردی که نیاز را اصلاح کرده و برای و آن متمم بیاوریم، برای حمل ونقل عددی مشخص شده است، این موضوع خود را نشان نمیدهد.
وی اضافه کرد: اگر در فروش اموال شهرداری جای سوال باشد، در ورود املاک اشکال ایجاد میکنیم این به آن معنا نیست که دارایی خود را میفروشیم، فروختن اموال را هرچقدر کاهش دهیم، باید منابع تامین مالی دیگر را افزایش دهیم.
ضرورت استفاده از انرژی پاک در شهرداری تبریز
حجت الاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز درخصوص تامین آب و برق از انرژی پاک اظهار کرد: اگر استفاده از انرژی پاک را در شهرداری راه اندازی کنیم و بیشتر انرژی مورد نیاز خود را از انرژی پاک تامین کنیم این موضوع برای سالهای آینده امکان تحقق دارد که هم از از لحاظ مالی خوب بوده و هم مصرف انرژی را کاهش میدهد، صرفه جویی در آب نیز ضروری است.
وی با اشاره به اینکه تبدیل وضعیت مربیهای شهرداری تعیین تکلیف شود، ادامه داد: این مربیها روی کاغذ قرارداد دارند، اما از لحاظ دریافت حقوق با کارکنان دیگر تفاوت بسیاری دارند، وضعیت زندگی این مربیها برای همه مشخص است، اغلب این افراد سرپرست خانوار هستند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز افزود: فردی که 9.5 میلیون حقوق میگیرد 10 میلیون اجاره پرداخت میکند، چگونه زندگی کرده و دل بکار ببندد، نظر ما این نیست که مربیها از چاله به چاه بیافتند، مشکل مربیها را حل شده اعلام کردیم، اما حقوق و اضافه کاری آنها را حذف کردیم.
برگی بیان کرد: در خصوص رانندگان استیجاری نیز گفته شد که اولویت با آنها باشد ما در خصوص جذب نیرو مشکلات زیادی داریم، ما از همه در این خصوص شرمندهایم.
وی با بیا اینکه حقوق کارکنانی که جدیدا در شرکت تدبیراندیش استخدام شدهاند بسیار کم است، افزود: این افراد بیشتر از همه هم کار میکنند و شرکت تدبیر اندیش و شهرداری هیچ یک به این افراد پاسخگو نیستند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه کارگران ولی نعمتان شورا و شهرداری هستند، گفت: در شرکت تدبیر اندیش برخی از کارگران از اینکه با آنها بد برخورد میشود شکایت میکنند، اگر کارکنان این شرکت حوصلهی پاسخگویی به کارگران را ندارد، از کار بیرون برود.
علی راستی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه اضافه کرد: در سال آخر شورا وضعیت کارگران را ساماندهی کنیم، دریافتی کارگر و کارمند معمولا در سواد و سابقه متفاوتتر بوده که این هم در دریافتی نباید تفاوت زیادی داشته باشد در حالی که بیشترین کار را کارگری انجام میدهد که کمترین حقوق را دریافت میکند.
وی با اشاره به اینکه تک به تک اعضای شورا نیز موافق با ساماندهی وضعیت کارگران هستند، افزود: این مورد تا پایان این دوره از شورا چه از لحاظ اضافه کاری و چه از لحاظ دریافت حقوق این مسئله حل شود.
اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه ما نیز موافق ساماندهی و ایجاد نظم در همسان سازی پرداخت حقوق کارگران هستیم، بیان کرد: تا جایی که امکان دارد باید عدالت را رعایت کنیم، اگر عدالت رعایت
نشود راندمان کاری کارکنان نیز پایین میآید.
وی با اشاره به اینکه تصمیمگیری بر همسان سازی حقوق کارگران برعهدهی شورا است نه شهرداری، خاطرنشان کرد: شهرداری صرفا پیشنهاد میآورد و نقشی در تصمیم گیری ندارد، کارگران جدید نمیتوانند حقوق خود را به موقع دریافت کنند به این موضوع نیز رسیدگی شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: رانندگان استیجاری شهرداری سالهای سال است که جوانی خود را برای این مجموعه گذاشتهاند، برای رانندگان این خودروها تمهیدات لازم انجام گرفته و بیمهی پرداختی آنها از طریق سازمان تاکسیرانی باشد.
چمنی با اشاره به اینکه برای بازار سرپوشیده تبریز که بزرگترین بازار سرپوشیده جهان است، باید بودجهی بیشتری در نظر گرفته شود، عنوان کرد: اینکه 3 میلیارد هزینه برای ساماندهی بازار سرپوشیده تبریز در نظر بگیریم، مقدار کمی است به جای 3 میلیارد 30 میلیارد هم برای بازار سرپوشیده هزینه کنیم بازهم هدررفت نبوده و سرمایه گذاری است، همچنین موضوع نبود پارکینگ در بازار تبریز نیز یکی دیگر از مسائل است.
حجت الاسلام برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه علی موسیو شناسنامهی تبریز بوده، تاکید کرد: علی موسیو زمانی با تاسیس مرکز غیب در تبریز اقدامات بزرگی انجام داده است، خانهی علی موسیو چندین سال پیش توسط شهرداری تملک شده اما اقدامات آن ناقص مانده است.
وی با اشاره به اینکه مرمت خانهی علی موسیو میتواند در جذب گردشگر به ما کمکهای بسیاری انجام دهد، افزود: ما باید بقدری قدر بزرگانمانمان را بدانیم بطوری که حتی اگر یک تار موی استاد شهریار دستمان باشد، باید آن را روی چشممان بگذاریم.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز افزود: موزهی انقلاب نیز در شهر تبریز که شهر انقلابی بوده همانگونه باقی مانده است، هیچ بودجهای در دفترچه برنامه بودجه برای آن تعیین نشده است، چرا این موزه را مرمت نمیکنیم، مرمت این موزه در دستورکار قرار گیرد.
برگی با اشاره به اینکه المان 29 بهمن ناقص مانده است، توضیح داد: برای حل این موضوع همت لازم را بکار ببندید، کوچهی انجمن گفته شده بود حمامی که در پشت آنجا بود برای ساماندهی دستفروشان توسط شهرداری تملک شود، این هم در نظر گرفته شود.
علی راستی،سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز بیان کرد: ناهمواری مسیر میدان ساعت بطور اورژانسی اصلاح شود.
روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه ضمن تشکر از گزارش شهرداری، اظهار کرد: منطقه 8 در گزارش 7 ماهه که ارائه داده بود، 123 میلیارد تومان بدهی داشت، این موضوع به کجا رسیده است.
وی ادامه داد: موضوع مهم در حوزهی منطقه هشت میارمیار بوده که در بودجه 1404 آورده نشده است، بازآفرینی بلوک گلستان نیز باقی مانده است و هیچ چیزی از آن هم ندیدیم، در منطقهی هشت پیاده راه مصوب شد نداریم که برای آن بودجه تعیین کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز افزود: پروژههای مشارکتی و سرمایه گذاری نیز باید گفته شود که عدد و ارقام آن چقدر واقع گرایانه است، باغ میوه نیز ایدهای است که به عنوان یک ایده توضیحی برای آن آورده نشده است، زیرساخت مساجد برای منطقه هشت نیز به کمک نیاز دارد، 2 میلیاردی که برای این موضوع پیشنهاد شده مقدار بسیار کمی است.
سازمان های شهرداری تبریز به سمت درآمدزایی بروند
احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری تبریز باید به درآمدزایی برسد، گفت: مجموعه ائلگلی اگر در دست بخش خصوصی باشد میتواند هزینههای سازمان را نیز پرداخت کند.
وی تأکید کرد: مدیریت هزینه درآمد در سازمانهای شهرداری تبریز لازم است. دلیل افزایش کمک به سازمانها این است که سازمانها به سمت استقلال بروند. پارکها نیز باید به سمتی بروند که هزینهها را با طرفیت خود مدیریت کنند. در حوزه گردشگری نیز میتوان کسب درآمد کرد و مدیریت هزینه در راستای افزایش درآمد و کاهش هزینه ضرورت دارد.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶:۴۸
-
۷ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/797258/