پیام آذری

آخرين مطالب

توسعه متوازن؛ سیاست استانداری آذربایجان‌شرقی در دوره جدید گفتگو

توسعه متوازن؛ سیاست استانداری آذربایجان‌شرقی در دوره جدید
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: سیاست استانداری توسعه متوازن مناطق مختلف استان از طریق تعامل است و اخیرا میثاق‌نامه‌ای هم به اتفاق امام جمعه تبریز، رییس کل دادگستری و رییس مجمع نمایندگان استان برای حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال امضا شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست روز جمعه در آیین تکریم و معارفه فرماندار هشترود، با بیان اینکه هشترود انبار غله استان به شمار می‌رود، گفت: این شهرستان از تمام زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های توسعه از جمله گردشگری، کشاورزی، صنعتی، سرمایه انسانی و غیره برخوردار است و باید در دولت چهاردهم مسیر توسعه را طی کند.
وی، مطالبه‌ تکمیل شبکه پایاب سد سهند را یادآوری کرد و افزود: همه مسئولان شهرستان و استان دست در دست هم بدهند تا هرچه زودتر، اراضی پایاب سد سهند زیر کشت آبی قرار گیرد.
استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه با سرمایه‌گذاران بزرگ این شهرستان در جلسات جمعه‌های کاری که برای رفع موانع تولید تشکیل می‌شود، دیدار داشته، افزود: توسعه زیرساخت برق این شهرستان و احداث پست 400 کیلوولت ضروری است.
سرمست اضافه کرد: البته در زمان حاضر نیز برای تولید برق خورشیدی به میزان سه‌هزار مگاوات در استان متقاضی وجود دارد و 800 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات برای این منظور اخذ شده است تا ناترازی انرژی کاهش یابد.
وی با بیان اینکه بهسازی راه‌های روستایی و دیگر مطالبه‌های شهرستان از جمله احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه - هشترود را هم پیگیری خواهد کرد، افزود: 29 کیلومتر از این آزادراه به زودی افتتاح می‌شود و این آزادراه بدون احداث قطعه پنجم توجیهی ندارد.
استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه حفظ جان مردم برای مسئولان دولت وفاق دارای اهمیت ویژه است، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این 29 کیلومتر سوانح جاده‌ای کاهش می‌یابد.
سرمست در مورد آزادراه پیامبر اعظم (ص) نیز افزود: اصلاح روکش آسفالت و بهسازی بخشی از این آزادراه که در محدوده هشترود قرار دارد نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی به ظرفیت‌های حوزه گردشگری هشترود هم اشاره، و بیان کرد: سرمایه انسانی و نخبگان هشترود سرآمد دیگر ظرفیت‌های این شهرستان هستند و این شهرستان علاوه بر نخبگان فرهنگی، سیاسی و علمی، نخبگان اقتصادی بسیاری دارد که در سایر مناطق کشور فعالیت می‌کنند.
استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: تک به تک نخبگان اقتصادی هشترود در صورت سرمایه‌گذاری در این شهرستان می‌توانند منطقه را متحول کنند؛ ضمن توجه به اینکه به توسعه تمام مناطق استان متعهد هستیم و هر شهرستان را بر اساس ظرفیت‌های همان شهرستان باید توسعه دهیم.
سرمست این را هم بیان کرد که حدود 90 درصد از مردم هشترود به دکتر پزشکیان رای داده‌اند و این رای به طور طبیعی به معنی لزوم تغییر در مسئولان اجرایی شهرستان است.
وی گفت: معتمدان و نخبگان هشترود در طول چهار ماه گذشته تغییر فرماندار را پیگیری می‌کردند و بر همین اساس نیز با وجود اینکه «فرید قشلاقی» عملکرد قابل قبولی داشت، این تغییر ایجاد شد.
استاندار آذربایجان‌شرقی به فرماندار جدید هشترود نیز نسبت به جذب سرمایه‌گذاری تاکید کرد و افزود: انتخاب «ابراهیم حسنی» به عنوان فرماندار بی‌دلیل نیست و ایشان مراحل مسیر پیشرفت در وزارت کشور را پله به پله طی کرده است.
سرمست همچنین «شهسواری» را نماینده پیگیر و اهل تعامل خواند و افزود: در انتصاب فرماندار جدید این شهرستان هم ایشان تعامل خوبی با استانداری داشت.
وی با بیان اینکه استانداری و نماینده مردم هشترود و چاراویماق هدف مشترک توسعه منطقه را دنبال می‌کنند، افزود: سیاست استانداری توسعه متوازن مناطق مختلف استان از طریق تعامل است و اخیرا میثاق‌نامه‌ای هم به اتفاق امام جمعه تبریز، رییس کل دادگستری و رییس مجمع نمایندگان استان برای حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال امضا شد.
استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: برای آنکه آذربایجان‌شرقی از فرصت تاریخیِ انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییس‌جمهوری، نهایت استفاده را به بکند، مصمم هستیم.
سرمست افزود: از حدود 100 سال قبل تاکنون آذربایجان وجود وزرایی از این دیار را آرزو کرده است اما امروز فرزندی از این تبار در جایگاه ریاست جمهوری قرار دارد.
وی افزود: در مجمع نمایندگان استان هم بیان کرده‌ام که ما برای پیشرفت استان و شهرستان باید هم‌قسم شویم؛ ضمن توجه به اینکه مواضع سیاسی هر فرد هم برای خودش محترم است.
استاندار آذربایجان‌شرقی تعامل برای حل مشکلات مردم را مورد تاکید قرار داد و افزود: توصیه ما به فرمانداران هم تعامل در مسیر توسعه است و نتیجه این تعامل را در زمانی که در استانداری قم حضور داشتم هم تجربه کرده‌ام.
سرمست تاکید کرد: امروز برای حل مشکلات مردم باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود و نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از توان تعامل برخوردار است.
به گزارش تسنیم، با حکم استاندار آذربایجان شرقی، ابراهیم حسنی به سمت سرپرستی فرمانداری شهرستان هشترود منصوب و از تلاش های فرید قشلاقی قدردانی شد.
ابراهیم حسنی، متولد 1359 از همدان، دارای مدرک ارشد فقه وحقوق و از کارکنان باسابقه وزارت کشور است.
حسنی، سابقه بخشدار مرکزی فردیس، سرپرست معاونت عمرانی و معاونت برنامه‌ریزی فرمانداری فردیس و کارشناس سیاسی و مدیریت بحران استانداری البرز را در کارنامه اجرایی خود دارد و چندین سال به طور متوالی کارمند نمونه انتخاب شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/795375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در منزل شمع های طرح دار زیبا درست کنید

ادارات و مدارس آذربایجان‌ شرقی تعطیل شد

دیپلماسی فال حافظ در سفارت ایران در برلین/ تصاویر

مدارس اردبیل شنبه تعطیل شد

داروخانه‌ها از 20 بهمن از شرکت‌های تأمین اجتماعی خرید نمی کنند

یک استان در محاصره برف و باران؛ درخواست استاندار برای عدم سفر و تردد

هدف سفر وزیر راه و شهرسازی به اردبیل تأمین کسری بودجه پروژه راه‌آهن بود

تشریح آخرین وضعیت محورهای گیلان؛ زندانه همچنان مسدود است

دولت درباره قیمت کالاهای اساسی تدبیر داشته باشد

فوری/ مدارس و ادارات این استان فردا 20 بهمن 1403 تعطیل شد

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات اردبیل فردا شنبه 20 بهمن 1403 / کدام مدارس و ادارات اردبیل 20 بهمن 1403 تعطیل شد؟

جدول خاموشی برق اردبیل فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق اردبیل فردا شنبه 20 بهمن 1403

آمریکا فهمیده تهدید کردن ایران نتیجه‌ای ندارد

تمامی مدارس استان اردبیل، فردا شنبه 20 بهمن تعطیل است

دشمنان از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران حساب می‌برند

فیلم/ مفقود شدن خودروها زیر برف در شهرک ولیعصر ارومیه

مدارس و ادارات کشور فردا تعطیل خواهند شد؟ | تعطیلی برخی استان‌ها قطعی است!

کشاورزان و تولیدکنندگان را حمایت کنیم

ارتفاع برف در شهر ارومیه به بالای 40 سانتیمتر رسید – آفتاب نو | اخبار ورزشی

انقلاب اسلامی امنیت و ثبات را به ایران بزرگ آورد

یاد خدا و ترک گناه، شروط ماندن در مسیر صلاح و هدایت است

دنیامالی: بیرانوند اشتباه کرد اما توهین نکنید

دشمنان منتظر پاسخ ملت ایران در 22 بهمن باشند

همه چیز درباره پروازهای تبریز استانبول

جوانان انقلابی کاربلد، جایگزین نیرو‌های ناکارآمدِ ادارات شوند

سرمربی مقاومت تبریز: هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم

بیانات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا تیتر یک رسانه‌های جهان شد

اعتدال و میانه روی در همه امور از توصیه های دین اسلام است

جانشین اندونگ عصبی وارد شد!

جدول خاموشی برق تبریز فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 20 بهمن 1403

فردا شنبه تمام مراکز این استان تعطیل شدند

کشف 337 کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌ شرقی

حادثه برای تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی/ رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی عازم محل سانحه شد

وضعیت آب و هوای ارومیه فردا شنبه 20 بهمن ماه

صدمه جدی به 4 عضو تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی در سانحه تصادف

پیش بینی آب و هوا آذربایجان‌ شرقی فردا | پیش بینی هواشناسی آذربایجان‌ شرقی فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403 | جدول هواشناسی تبریز

میز خدمت 300 قاضی در زندان‌های آذربایجان شرقی

قابی خاطره انگیز از صف آرایی اهری‌ها در نماز جمعه + فیلم

جدول خاموشی برق آذربایجان غربی فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق ارومیه فردا شنبه 20 بهمن 1403

وضعیت آب و هوای تبریز فردا شنبه 20 بهمن ماه

برد 4 بر صفر شاگردان افضل در مصاف با گهر زمین

تمامی ادارات و مدارس تهران شنبه تعطیل شد

مدارس استان اردبیل تعطیل شد

امروز بزرگترین جهاد مسئولان، جهاد اقتصادی است

دستیابی به اقتدار نظامی بازدارنده و راهبردی مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی است

سفر در زمان؛ «گوهر خیراندیش، جمشید اسماعیل خانی و پسرشان امید»؛ دهه 50

راهداران آذربایجان‌غربی به یک‌هزار خودرو گرفتار در برف کمک‌رسانی کردند

چگونه یک تنگ آکواریومی زیبا و کاربردی بسازیم

آذربایجان‌شرقی رنگین به سفیدی برف

برف راه 60 روستای فریدون‌شهر را مسدود کرد