لزوم توسعه آموزش مهارت های شغلی به مددجویان کمیته امداد
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم توسعه آموزش مهارت های شغلی به مددجویان کمیته امداد امام (ره) گفت: ترویج فرهنگ کار و خوداتکایی در بین مددجویان نیز در اولویت باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، بهرام سرمست در جشن خودکفایی چهار هزار و 450 نفر از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد استان و تحلیل از یاوران اشتغال با بیان اینکه این نهاد به عنوان یادگار امام راحل برای رسیدن به اهدافش نیازمند اتخاذ رویکردهای جدیدی است، افزود: اولین گام در این مسیر آموزش مهارتهای شغلی به مددجویان است که کمیته امداد را از یک نهاد حمایتی محض به کارگاه آموزش مهارتهای شغلی تبدیل میکند.
وی اضافه کرد: این امر محقق نمیشود مگر اینکه با ارائه آموزشهای فنی حرفهای معطوف به آینده، شانس اشتغال مددجویان را افزایش داد، زیرا با روند فعلی بسیاری از شغلها در آینده، حذف و شغلهای جدیدی ایجاد میشود.
وی از حمایت از کسب و کارهای کوچک، خانگی و خانوادگی به مثابه مصداق ضرب المثل «سنگ کوچک نشانه دقیق زدن است» یاد کرد و گفت: برای این منظور باید وامهای قرص الحسنه پیش بینی شود که خوشبختانه این کار در حال انجام است.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در راستای توانمندسازی مددجویان کمیته امداد، بازاریابی برای فروش محصولات آنان نیز باید در اولویت باشد.
وی تشریح کرد: در این مسیر ترویج فرهنگ کار و خوداتکایی در بین مددجویان نیز باید تقویت شود تا آنان یاد بگیرند که هر لحظه امکان قطع بستههای حمایتی وجود دارد؛ تحقق این مهم نیز با برگزاری کارگاههای آموزشی برای تقویت باور آنان به توانمندیهایشان ممکن است.
وی ادامه داد: چهارمین رویکرد، ایجاد بازارچههای محلی و فروش تولیدات مددجویان است؛ در بسیاری از مواقع مددجویان ما توانمند میشوند و تولید هم میکنند، اما نمیتوانند محصولات خود را بفروشند که تحقق آن نیز از طریق راه اندازی بازارچههای محلی میسر است.
سرمست یادآوری کرد: با تحولاتی که امروزه در فضای مجازی و فروش اینترنتی رخ داده، امکان طراحی پلتفرمها و شبکههایی برای بازاریابی و فروش محصولات مددجویان وجود دارد.
وی گفت: توسعه همکاریهای کمیته امداد با بخش خصوصی نیز رویکرد پنجم در مسیر خوداتکایی مددجویان کمیته امداد است؛ در این راستا تجربیات موفق کارآفرینان به مددجویان منتقل شود و مشوقهای مالیاتی هم به کارآفرینان حامی مددجویان کمیته اختصاص یابد.
نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی افزود: استفاده از فناوری و نوآوری، رویکرد ششم برای گذر از شیوههای سنتی و بازاریابی برای فروش تولیدات مددجویان است که باید مورد توجه مدیران این نهاد حمایتی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه حمایتهای مالی و روانی باید رویکرد هفتم کمیته امداد در مسیر توانمندسازی مددجویان باشد، تشریح کرد: در این مسیر، تغییر نگرش و ارتقای اعتماد به نفس مددجویان از طریق ارائه مشاورههای شغلی و مدیریتی نیز باید توسط کمیته امداد و دیگر نهادهای حمایتی مد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی کارآفرین، خطرپذیری است که باید این توانمندی نیز در بین مددجویان کمیته امداد امام تقویت شود.
سرمست افزود: من دستیابی به اعتماد به نفس و خودباوری چهار هزار و 450 مددجوی کمیته امداد استان را نه خودکفایی، بلکه خوداتکایی می دانم .
-
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵:۲۷
-
۵ بازديد
-
خبرگزاری مهر - شرقی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/785009/