پیام آذری

آخرين مطالب

بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور در تبریز افتتاح می شود گفتگو

بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور در تبریز افتتاح می شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار، با اعلام این مطلب در دیدار با بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی، اظهار کرد: تمامی مدیران شهری در تمامی حوزه‌های تخصصی خود فعال هستند و تلاش می‌کنند تا نیازهای مردم به بهترین نحو ممکن به صورت شبانه روزی برآورده شود.
وی انتخاب دکتر مسعود پزشکیان را به‌عنوان رئیس‌جمهور فرصتی بی‌نظیر برای توسعه استان آذربایجان شرقی دانست و بر اهمیت هم‌افزایی میان شهرداری و استانداری تأکید و دراین زمینه اعلام آمادگی کرد.
هوشیار با اشاره به رشد بودجه شهرداری تبریز طی سه سال اخیر اظهار داشت: بودجه شهرداری طی دوره ششم شورا از 5 هزار میلیارد تومان به 30 هزار میلیارد تومان افزایش یافته و بودجه هر ساله شهر در سه سال 100 درصد محقق شده است.
وی توجه به حوزه سلامت شهروندان را یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری عنوان کرد و گفت: با اجرای طرح محلول‌پاشی، توزیع سالیانه 50 هزار تن نمک حذف شده و این اقدام تأثیر چشمگیری در بهبود وضعیت سلامت شهروندان داشته است. همچنین، با آغاز تولید کمپوست از ابتدای امسال، هزینه 150 میلیارد تومانی خرید کود در شهرداری حذف شده است.
شهردار به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز اشاره کرد و افزود: در 10 سال گذشته تنها 50 دستگاه اتوبوس خریداری شده بود، اما در دوره ششم شورا، قرداد خرید 450 دستگاه اتوبوس منعقد شده و 300 دستگاه اتوبوس‌ها نیز تحویل گرفته شده است.
وی همچنین کاهش عمر ناوگان اتوبوسرانی از 14 سال به 7 سال و نوسازی 50 درصد از تاکسی‌های فرسوده تبریز، تکمیل خط یک مترو و پیشرفت چشمگیر خط 2 مترو را از دیگر دستاوردهای این مدت برشمرد.
هوشیار با اشاره به هدف‌گذاری توسعه 600 هکتاری فضای سبز در تبریز گفت: تا کنون 250 هکتار از این هدف محقق شده و بنا داریم تا سال آینده سرانه فضای سبز 3 متر مربع افزایش یابد.
وی همچنین به راه‌اندازی سامانه‌های جمع‌آوری پسماند خشک و بهره‌برداری از لندفیل شماره 2 سازمان پسماند اشاره کرد و خبر داد: لندفیل سوم تا یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
شهردار تبریز با اشاره به تعیین تکلیف 70 پروژه بلاتکلیف سرمایه‌گذاری مانده از سال‌های گذشته در ادامه در خصوص اقدامات بازآفرینی شهری نیز گفت: تبریز در بازآفرینی شهری پس از شهرهای تهران و مشهد در رتبه سوم قرار دارد به طوری که مسیرگشایی 45 متری شهید آل هاشم به عنوان بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی کشور با هزار میلیارد تومان اعتبار تا یک ماه آینده به اتمام خواهد رسید. شهردار تحقق هوشمند سازی شهر را از برنامه‌های شاخص این دوره از مدیریت شهری اعلام کرد و گفت: توسعه فیبر نوری تا 800 کیلومتر، نصب 2000 دوربین، احداث مرکز کنترل هوشمند ترافیک در این راستا انجام یافته است.
وی همچنین از 2 برابر شدن سرانه ورزشی شهر با اجرای 70 پروژه ورزشی خبرداد و در ادامه خدمات‌رسانی به 300 مدرسه دولتی در قالب طرح "خانه من" را از دیگر اقدامات شهرداری برای بهبود وضعیت مدارس تبریز خواند. هوشیار تعامل و همراهی با استاندار آذربایجان‌شرقی را در راستای موفقیت دولت وفاق ملی دانست و در پایان ابراز امیدواری کرد با حضور دکتر بهرام سرمست شاهد توسعه استان در سال‌های پیش رو باشیم.
کد خبر 6341888

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/782177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر چهره بازیگر نقش اصغر زاغی فیلم خبرچین پس از 37 سال

سفر در زمان؛ «شکیلا در 14 سالگى» سال 55؛ محمد خردادیان در 12 سالگی

عکس/ اقدام خلاقانه میوه‌فروش خوش‌ذوق ارومیه‌ای به‌مناسبت دهه فجر

ثبت‌نام نهایی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در تبریز از فردا

اجرای دفع پسماند شهری به صورت زباله‌سوزی در شهرداری سهند

تفکیک اسناد عرصه‌های روستایی در پارس‌آباد و اصلاندوز

به برکت انقلاب اسلامی ایران کشورمان به اقتدار و پیشرفت در عرصه‌های مختلف دست یافته است

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در استان اردبیل

قیمت انواع حبوبات 17 بهمن 1403

اجرای بیش از 20 طرح عمرانی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اردبیل

روغن دوباره گران شد؟ + جدول

مشارکت 14 تیم از کادر نوجوانان کانون‌های مساجد اردبیل در لیگ بچه های مسجد

تخلفات احتمالی در هزینه‌های پارک حاشیه‌ای بررسی شود

فرماندار اردبیل: انقلاب اسلامی کشور ایران را به اقتدار رساند

دو طرح کشاورزی و توسعه روستایی در سردشت به بهره‌برداری رسید

بهترین مرکز تعمیر لوازم خانگی در ارومیه را میشناسید؟

تصویب لایحه انحلال ساواک و پرواز هواپیماهای جنگی بر فراز تهران

زمان قطعی برق تبریز امروز چهارشنبه 17 بهمن (خاموشی برق)

تراکتور دور از حاشیه، یکه‌تازی می‌کند/گلباران جواب بی مهری ها

گرامیداشت یادواره شهدای پایگاه مقاومت مسجد اکبریه تبریز

از سیر تا پیاز پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س)

قیمت امروز آهن آلات – چهارشنبه 17 بهمن‌ماه 1403 / آهن آلات در تلاطم قیمت

تک تک شاخه های ریل در ذوب آهن اصفهان آزمون می شوند

مطالبه گری، جریان سازی و گفتمان سازی علمی تخصصی از اهداف ما در سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری است

رویکرد مدیریت شهری افزایش سرانه ورزشی و توسعه سلامت شهروندی است

آماده باش هلال احمر در 23 استان

برف و طوفان گسترده سراسر کشو را خواهد گرفت!

پیش بینی هوای آذربایجان غربی فردا | پیش بینی هواشناسی ارومیه فردا 18 بهمن 1403

موجی از وفاق ملی در شورای اداری آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی

آغاز جهش تولید ملی مسکن ملی در اهر همزمان با دهه فجر + فیلم

سفر رئیس صدا و سیما به آذربایجان غربی

دستور رئیس‌جمهور برای ادغام آموزش‌وپرورش استثنایی در مدارس عادی

سفر رئیس صداوسیما به آذربایجان غربی

نوزدهمین آیین ملی عطرافشانی مزار شهدای ادیان توحیدی در آرامستان کلیمیان تهران برگزار می‌شود

عیادت مدیرکل آموزش‌وپرورش آذربایجان‌غربی از مدیر مضروب سلماسی

تراکتور دور از حاشیه، یکه‌تازی می‌کند؛ گلباران جواب بی مهری‌ها

ورود سامانه بارشی از اواخر امروز به اردبیل

اینفوگرافی/ رایج‌ترین دلایل ریزش مو

زمان قطعی برق اردبیل امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

2 هزار و 914 کارمند در استان اردبیل طی 2 سال آینده بازنشسته می‌شوند

تصویر روشن‌تری از صدرنشین: درس‌هایی برای آموختن

افتتاح 5 پروژه گردشگری در خوی

سفر رئیس رسانه ملی به مهاباد؛شبکه مهاباد اچ دی می شود

احداث جاده‌ ها و توجه به حمل و نقل، کلید عبور از ناترازی انرژی است

زمان قطعی برق تبریز امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

تراکتور دور از حاشیه، امروز یکه‌تازی می‌کند/گلباران جواب بی مهری ها

به قهرمانی فکر می‌کنیم/ هواداران ما را تنها نگذارند

سفر رئیس رسانه ملی به آذربایجان غربی+فیلم

آذربایجان‌ غربی تا 12 درجه سردتر می‌شود

هواشناسی ایران1403/11/17؛طوفان زمستانی در راه است؟