آزمایشگاه مشترک ایران و چین در تبریز
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش خبرنگار علمی ایونا به نقل از ایسنا؛ سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش و کاربرد جاده ابریشم(سمپوزیوم بینالمللی ایمنی و مدیریت اضطراری) با شرکت بیش از 200 کارشناس و محقق چینی و خارجی از دانشگاهها، مؤسسات تحقیقاتی، شرکتها و مؤسسات فعال در زمینه ایمنی و مدیریت انرژی، به میزبانی دانشگاه شیان چین برگزار و در حاشیه این کنفرانس، اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی راه اندازی و افتتاح شد.
سعید زینالی هریس، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز به نمایندگی از این دانشگاه، پروفسور دنگ جون، رئیس دانشگاه شیان و ژان بائوپینگ، رئیس شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ در حاشیه سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش و کاربرد جاده ابریشم در قالب توسعه و تقویت همکاریهای بینالمللی در زمینه انرژی، بهبود ایمنی انرژی و توسعه فناوریهای مرتبط با انرژی پاک و پایدار اقدام به افتتاح و راه اندازی این آزمایشگاه کردند.
زینالی هریس در این خصوص، با اشاره به اینکه با پیگیریهای مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه تبریز، راه اندازی این آزمایشگاه محقق شده است، گفت: اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی بیشتر در راستای ارتقای همکاری در نوآوری های علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکارهای بین المللی میان دانشگاه تبریز، دانشگاه علم و صنعت شیان و شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ راه اندازی شده است. جدول برنامه زمانبندی خاموشی برق تبریز: جدول جدید زمانبندی قطعی برق (شنبه و یکشنبه 24 و 25 آذر) بخوانید
وی ادامه داد: این آزمایشگاه مشترک با هدف گسترش همکاریها در نوآوریهای علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکاریهای بینالمللی میان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و شرکت فناوری الکترونیک شیان راهاندازی شد.
وی در تشریح بخشهای مختلف آزمایشگاه مشترک نیز گفت: بدنه اصلی این آزمایشگاه شامل واحد پشتیبانی دانشگاه علم و صنعت شیان، واحد ساخت و ساز خارجی دانشگاه تبریز و واحد ساخت و ساز شرکت فناوری الکترونیک شیان است.
این عضو هیات علمی خاطرنشان کرد: فراهم کردن زیرساختهای آزمایشگاهی با تکیه بر امکانات علمی و تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت شیان و دانشگاه تبریز همراه با مزایای صنعتی شرکت فناوری الکترونیک شیان، ایجاد یک تیم تحقیقاتی بین رشتهای متشکل از محققان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و فناوری الکترونیک شیان و انجام تبادلات و آموزشهای آکادمیک به طور منظم برای بالا بردن توانایی تحقیقات علمی و چشم انداز بین المللی اعضای تیم از جمله وظایف تیم ساخت و ساز است.
وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه علم و صنعت شیان چین، اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت شیان بهعنوان یکی از دانشگاههای مطرح چین، متعهد به انجام همکاری عمیق با کشورهای خاورمیانه جهت ترویج مشترک نوآوری علمی و فناوری و آموزش استعدادها است و دانشگاه تبریز نیز دارای منابع علمی غنی و بنیان تحقیقاتی بوده و از قدرت علمی و پژوهشی بینالمللی خوب و انباشت فناوری در زمینه توسعه و بهرهبرداری از نفت و گاز برخوردار است. باشگاه تراکتور تبریز به دنبال لغو محرومیت هواداران؛ اعتراض رسمی به کمیته استیناف بخوانید
وی در پایان یادآور شد: هدف اصلی از ایجاد این آزمایشگاه مشترک، با توجه به ظرفیت خوب دانشگاه شیان جهت پشتیبانی برای اکتشاف دقیق و توسعه کارآمد منابع انرژی، پاسخ به چالشهای علمی و فناوری جهانی، ترویج و تحول در کاربرد دستاوردهای نوآوری علمی و فناوری و در نهایت ایجاد یک پلتفرم نوآوری علمی و فناوری با نفوذ بینالمللی است.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ دانشگاه شیان یکی از معتبرترین و قدیمیترین دانشگاههای چین است که در شهر شیان، مرکز استان شانشی واقع شده است. این دانشگاه در سال 1896 تأسیس شده است. دانشگاه دارای امکانات آموزشی و تحقیقاتی پیشرفتهای است، این دانشگاه با موسسات آموزشی و تحقیقاتی متعددی در سراسر جهان همکاری دارد که منجر به تبادلات آکادمیک، برنامههای تبادل دانشجو و پروژههای مشترک تحقیقاتی میشود.
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱:۴۰
-
۴ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/781540/