پیام آذری

آخرين مطالب

آیا شهید رئیسی در ورزقان ترور شده است؟ / اهداف زیر سؤال بردن گزارش نیروهای مسلح درباره سقوط بالگرد رئیس‌جمهور چیست؟ +عکس سیاسی

آیا شهید رئیسی در ورزقان ترور شده است؟ / اهداف زیر سؤال بردن گزارش نیروهای مسلح درباره سقوط بالگرد رئیس‌جمهور چیست؟ +عکس
  بزرگنمايي:

پیام آذری - باز کردن دوباره پرونده سقوط بالگرد رئیس‌جمهور در ورزقان اهدافی دارد که با تزریق رادیکالیسم امنیت ملی را نشانه رفته است!
سقوط بالگرد رئیس‌جمهور در نزدیکی روستای اوزی ورزقان در شمال استان آذربایجان شرقی همچنان ازجمله پرونده‌هایی است که برخی در تلاش هستند برای آن گمانه‌هایی را مطرح کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در همان ساعات اولیه سقوط بالگرد بل 212 شبکه‌های رسانه‌ای ضدانقلاب برای تشدید شایعات به صحنه آمده و برخی ادعا کردند که بالگرد هدف یک موشک دوش‌پرتاب قرارگرفته و تعدادی دیگر از سقوط عمدی آن توسط خلبان خبر می‌دادند؛ اخباری که هیچ‌کدام از آن‌ها فاقد اصالت نبوده و در تلاش بود با افزایش شایعات فضای موجود را غبارآلودتر کند.
عملیات امداد و نجات به دلیل زمین‌های جنگلی انبوه و شرایط نامساعد جوی مانند باران و مه شدید با مشکلاتی مواجه بود و هر چه زمان عملیات طولانی‌تر می‌شد بازار شایعات نیز داغ‌تر شده بود ازجمله آنکه در همان ساعات خبری روی خط شبکه نفاق قرار گرفت که مدعی آن بود که گروهی به لاشه بالگرد رسیده و با جمع‌آوری آن تمامی صحنه را پاک‌کرده است؛ ماجرایی که چند ساعت بعد با یافتن بالگرد ساختگی بودن آن برملا شد.
ماجرای سقوط بالگرد رئیس‌جمهور با گزارشی که ستاد کل نیروهای مسلح از آن تهیه‌کرده پرونده‌اش بسته‌شده است اما هر بار حادثه‌ای خاص روی می‌دهد بازهم موج شایعات راه افتاده تا جایی که بعد از ماجرای ترورهای پیجری در لبنان برخی منابع داخلی که دارای انگیزه‌های سیاسی نیز بودند اعلام کردند که سقوط بالگرد شهید رئیسی به دلیل استفاده خدمه پرواز از یک آی‌پد بوده است!

پیام آذری

گزارش دو نهاد اطلاعاتی درباره سقوط بالگرد چه می‌گوید؟
در صورتی این خطاهای تحلیلی با سرعت‌بالا در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه پیام‌رسان‌های ایرانی پخش می‌شد که در همان روزهای اولیه پس از سانحه مشخص‌شده بود که رایانه دستی همراه خلبان بالگرد سانحه دیده (آیپد) ریکاوری شده بود و هیچ نوع خرابکاری با نرم‌افزار خارجی در آن مشاهده نگردیده بود همچنین رایانه خدمه پرواز نشان می‌داد که مسیر پروازی بالگرد از ابتدای شروع پرواز از تبریز به مقصد سد قیزقلعه‌سی و از آن نقطه به هنگام برگشت تا زمان وقوع سانحه منطبق با مسیر از قبل تعیین‌شده بوده است.
یکی دیگر از شایعاتی که در همان روزهای اول بازتاب فراوان داشت استفاده از پرتابگر خارجی برای انهدام بالگرد رئیس‌جمهور بوده است، این گزاره بارها با استفاده از تصاویر جعلی بازنشر شده بود اما بررسی قطعات و سامانه‌های باقیمانده از بالگرد سانحه دیده (موتورها، سامانه‌های انتقال قدرت و سوخت‌رسان، تجهیزات الکترونیکی، الکترواویونیکی) توسط کارشناسان و متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در آزمایشگاه‌های تخصصی نشان می‌داد که نه‌تنها اصابت بیرونی روی نداده بلکه هیچ‌گونه عیوبی مبنی بر دخالت در سقوط بالگرد وجود نداشته است.
بیشتر بخوانید:
تضعیف اقتدار نظامی کشور در خیابان پاستور!
پشت پرده تخریب و اعتبارزدایی از نیروهای نظامی! همچنین اطلاعات سامانه ضبط صدای داخل کابین (CVR) و ضبط اطلاعات پروازی در سامانه FDR بالگرد همراه دسته پروازی (میل 171) نیز پس از پیاده‌سازی موردبررسی قرارگرفته بود و این پیام‌های نشان می‌داد که هیچ‌گونه اخطار و اعلام وضعیت اضطراری از سوی خلبان بالگرد سانحه دیده اعلام نگردیده است، این وضعیت به‌خوبی نشان می‌داد که بالگرد با عامل واکنش بیرونی مواجه نشده است.
بررسی اولیه بقایای بالگرد درصحنه نیز نشان می‌داد که بالگرد حامل رئیس‌جمهور شهید به دلیل وضعیت جوی و شرایط جغرافیایی از کریدور پروازی خارج و دچار سانحه شده است، بااین‌وجود ستادکل نیروهای مسلح به‌عنوان متولی اصلی، ابعاد و علل وقوع سانحه را در سه گزارش جامع موردبررسی قرار داده که خروجی آن شرایط پیچیده اقلیمی و جوی منطقه در فصل بهار در به وجود آمدن ناگهانی توده غلیظ مه و متراکم بالارونده به سمت ارتفاع و برخورد بالگرد با کوه تشخیص داده شد.

پیام آذری

درواقع بازسازی صحنه نشان داد که بالگرد رئیس‌جمهور در ارتفاع پایین پرواز کرده که هوا نیز کاملاً مه و بارانی شده و عملاً دید به صفر رسیده است؛ بنابراین پس از گذشت زمانی، ناگهان خلبانان خود را در نزدیکی سینه‌کش کوه در بالاترین ارتفاع نزدیک به خط‌الرأس می‌بینند و ازاین‌رو اقدام به اوج‌گیری شدید و سریع می‌کنند.
اما به دلیل نزدیکی بیش‌ازحد به سطح و ارتفاع گیری ناگهانی، دم بالگرد به زمین اصابت کرده و از آن جدا می‌شود. از این لحظه به بعد و با توجه به نبودِ دم، کابین بالگرد به‌سرعت و به‌اندازه تعداد حرکت پره‌ها به دور خود می‌چرخد و به دلیل نزدیکی به زمین به سطح نیز اصابت می‌کند طوری که درب بالگرد نیز از جا کنده‌شده است.
در این گزارش روی این موضوع تأکید شده بود که احتمال هدف قرار گرفتن بالگرد با سامانه‌های آفندی و پدافندی، جنگ الکترونیک و ایجاد میدان مغناطیسی و لیزر بررسیِ کارشناسی و تخصصی شد که هرگونه دخالت موارد یادشده در بروز سانحه منتفی بوده است.

پیام آذری

پای انگیزه‌های سیاسی در میان است!
باوجود روشن بودن گزارش ستادکل نیروهای مسلح در روزهای پسا انتخاباتی همچنان شاهد آن هستیم که برخی افراد و جریان‌های سیاسی با دلایل خاص در تلاش هستند با زیر سؤال بردن گزارش جامع ستادکل بار دیگر پرونده سقوط بالگرد شهید رئیسی را بازکرده تا امنیت روانی جامعه را به هم بزنند.
ازجمله آن‌ها همایشی است که در روزهای اخیر برگزارشده و یک نماینده مجلس در آن ادعا کرده است که رئیس‌جمهور ترور شده و بالگرد او در آسمان منهدم گردیده است، این نماینده در همایش فریاد ایران 2 گفته است:
رئیس‌جمهور را به شهادت رساندند، اما برخی آقایان مصلحت نمی‌بینند اعلام کنند... و شهادت را نسبت می‌دهند به یک توده ابر... عجب ابر متراکم و هوشمندی بود!

پیام آذری

بیان این دست جملات از جانب یک نماینده به معنای آن است که گزارش نیروهای مسلح درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی دروغین بوده و احتمالاً گزارش دیگری نیز وجود دارد که درباره آن پنهان‌کاری شده است، نکته جالب‌توجه آن است که این نماینده در طی سخنرانی خود هیچ سندی درباره دروغ بستن به ستادکل نیروهای مسلح ارائه نکرده و صرفاً با جملاتی رادیکال طور فضا را برای گروه‌های معاند در پخش شایعات بیشتر آماده کرده است تا آن‌ها نیروهای نظامی را تضعیف کنند.

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

شاید اگر این دست شایعات از جانب برخی نیروهای انقلابی در شبکه‌های اجتماعی در روزهای اول پس از سقوط بالگرد رئیس‌جمهور به دلیل شوک ناشی از خبر قابل‌ گذشت بود اما این دست زیر سؤال بردن گزارش دو نهاد امنیتی که متولی جمع‌آوری آن ستادکل نیروهای مسلح بوده جای تأمل و بررسی بیشتر دارد.
مطابق همه بررسی‌ها چه در نهادهای امنیتی و چه در سازمان‌های مسئول برای یافتن علت حادثه، هیچ شاهدی برای انواع عملیات ترور (بمب داخلی، پرتابه خارجی، جمینگ و ...) وجود ندارد ازاین‌رو دامن زدن به ترور و یا حتی توطئه داخلی که توسط ضدانقلاب و برخی نیروهای به‌ظاهر انقلابی مطرح می‌شود، بازی مستقیم در زمین رژیم صهیونیستی و نفاق است.
متأسفانه در روزهای اخیر به‌ویژه تحولات سوریه شاهد آن هستیم که جریان انتقام‌گیری‌های سیاسی با مقاصد مختلف دوباره فعال‌شده است که در سطح بالایی با تحرکات ضدانقلاب در خارج از کشور تقاطع ویژه دارد؛ تقاطعی که یکی از پیام رسان های داخلی متاسفانه اکنون به شاهراه آن تبدیل شده است.
بی‌شک انگیزه داخلی در این دست سناریوسازی‌های تخیلی در داخل و خارج از کشور باهم متفاوت است اما فصل مشترک یکسانی دارد، به‌ویژه ایجاد تلاطم‌هایی که امنیت ملی را با کلیدواژه سوریه‌ای کردن ایران نشانه می‌رود درخواست غیر کارشناسی برای اجرای وعده صادق 3، زیر سؤال بردن نیروی قدس در سقوط اسد و باز کردن پرونده سقوط بالگرد شهید رئیسی اتفاقی نیست!

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/769852/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استایل جدید و متفاوت مریلا زارعی

مناسبت روز/ شنبه، 18 اسفند‌ماه

گرانی 50 درصدی پوشک بچه در 2 ماه!

افزایش ساعت کار ناوگان اتوبوسرانی ارومیه در آستانه نوروز

برنامه خاموشی‌های احتمالی برق 18 اسفندماه در استان اردبیل

فوت 2 نفر در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در اردبیل

دستگیری متهم به قتل در کمتر از نیم ساعت در شهرستان مرند

درمان آلزایمر با تقویت سلول‌های ایمنی مغز

کشف 100 قبضه انواع سلاح‌های جنگی و شورشی در تبریز

امدادرسانی و انتقال معلم مصدوم در منطقه جنگلی قره‌داغ

حادثه انفجار در روستای حسن جان سراب

ماجرای صدای انفجار قوی در سراب چه بود؟

چند دقیقه ورزش در هفته می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد؟

دیدار مردمی سه ساعته سرمست در عمارت تاریخی استانداری آذربایجان شرقی

نوسازی ناوگان حمل و نقل کیش با همکاری بانک قرض الحسنه مهر

نام صنم محلوجی با رمان «ایرانی‌ها» در فهرست نامزدهای جایزه معتبر ادبی

آب شرب استان اردبیل سالم و بهداشتی است

امام جمعه اردبیل: دعوت به تالارها برای مراسم عزاداری برچیده شود

برخورد ترامپ با زلنسکی نشان دهنده نگاه ابزاری آمریکا به دیگران است

تنها راه نجات امت اسلامی، وحدت، شجاعت و حفظ اخوت اسلامی است

نباید با روزه‌خواری حرمت این ماه با کرامت شکسته شود

افزایش بهره‌وری با تفویض اختیار به استان‌های مرزی

فقرا و نیازمندان در شرایط اقتصادی فعلی فراموش نشوند

سفر در زمان؛ چهرۀ «رعنا آزادی‌ور» در اولین فیلم سینمایی‌اش در 20 سالگی

بانوی ورزشکار تبریزی با کشیدن هواپیما رکوردشکنی کرد

ضرب و شتم خبرنگار در اردبیل صحت ندارد

حرمت ماه رمضان و شب های قدر در آستانه عید نوروز حفظ شود

نمایشگاه رمضان و بهاره در ارومیه افتتاح شد

برف و باران در راه آذربایجان غربی

تحویل روزانه 2 کلاس درس در سال 1403 در آذربایجان‌ شرقی

کشف 200 هزار عدد ترقه در تبریز

واکنش امام‌جمعه اردببل به ساخت فیلم معاویه

دومین انفجار مواد محترقه با 3 مصدوم در تبریز

سفر در زمان؛ مراسم عروسی «مهدی سلوکی»؛ سال 1393

تیپ و چهره «سنا و سونیا حسینی» بازیگران نقش سارا و نیکا در سریال پایتخت 7

زن ایرانی با کشیدن هواپیمای غول پبکر رکورد زد/ ویدئو

2 کشته در انفجار مواد محترقه در تبریز/ ویدئو

پسر پزشکیان: چون با ظریف مسئله داشتند فریاد واقانونا بلند شد

اهدای نشان بنیاد شهید به کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران قم

بهرام رادان بازیگر فیلم عطش پس از 22 سال در فلافل فروشی های اهواز

انفجار مواد محترقه جان 2 شهروند تبریزی را گرفت

«کاهش بارندگی‌ها» چالش بزرگ کشاورزی آذربایجان شرقی است

هشدار دادستان خلخال به توزیع‌کنندگان مواد محترقه

عهد ششم؛ تعاون و همکاری از اصول اخلاقی مهم در اسلام است

برگزاری بازارچه‌های نوروزی در مکان‌هایی پرتردد و ایمن

امام جمعه اردبیل: فیلم معاویه به دنبال تأمین امنیت رژیم صهیونیستی است

حواشی ملاقات محمدرضا گلزار و شاهرخ خان/ ویدئو

اینفوگرافی/ کدام 5 استان مصرف‌کننده 45 درصد گاز کشور هستند؟

هنرمندان رتبه برتر کنکور: از تک رقمی شدن رضا گلزار تا رتبه 85 شهاب حسینی

معرفی نفرات برتر رباتیک دانش‌آموزی در آذربایجان‌ غربی