پیام آذری

آخرين مطالب

میزان فسفر موجود در این پرنده بزرگ جثه 4 برابر میگو است/گوشت بوقلمون یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر گفتگو

میزان فسفر موجود در این پرنده بزرگ جثه 4 برابر میگو است/گوشت بوقلمون یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش صد آنلاین ، مصرف‌کنندگان استقبال چندانی از مصرف گوشت بوقلمون به عمل نمی‌آورند و برای توجیه این امر فرهنگ تغذیه‌ای و گران بودن گوشت بوقلمون را ذکر می‌کنند. در سال‌های اخیر تولید و مصرف گوشت بوقلمون در بسیاری از کشورهای اروپایی و به ویژه آمریکا از یک روند افزایشی برخوردار بوده است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به مزیت گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ها، اظهار داشت: گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی در هنگام پخت از نظر حجم بر عکس گوشت مرغ، گوساله و گوسفند کم نمی‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: بوقلمون‌های تحت مطالعه و پرورش شامل چهار رنگ سیاه، الوان، سفید و طلایی است که از استان‌های اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی جمع‌آوری‌شده و موردمطالعه و بررسی و رکورد برداری انفرادی در طول سالیان متمادی قرارگرفته است.
حسین لطفعلی زاده، خاطرنشان کرد: مردم روستاها نیز به دلایل مختلف از جمله بومی و اقتصادی بودن پرورش بوقلمون در منطقه و داشتن شرایط خاص فیزیولوژیکی دستگاه گوارش برای استفاده از علوفه مرتعی و پَس چَر مزارع مبادرت به نگهداری این حیوان به‌صورت گله‌ای در جوار فعالیت‌های کشاورزی و دامداری می‌کنند.
دانلود فیلم اصلی کد ویدئو فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است
وی با اشاره به میزان فسفر موجود در گوشت بوقلمون، یادآور شد: فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است (80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان‌های بدن فسفر است) و میزان فسفر در بوقلمون 238 میلی‌گرم در 100 گرم است که این مسئله با توجه به پروتئین 81/28 درصدی موجود در گوشت بوقلمون بدین معنی است که پروتئین آن از هر گوشتی بیشتر است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیت‌های مساعد منطقه و توان علمی همکاران مرکز تاکنون فعالیت‌های زیادی در ایستگاه تحقیقات بوقلمون انجام شده است، گفت: در کنار کارهای تحقیقاتی پرورش‌دهندگان بی‌شماری سالیانه جهت خرید جوجه بوقلمون یک‌ماهه از ایستگاه تحقیقات بوقلمون علاقه نشان می‌دهند.
در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بررسی بهترین زمان و تعداد دفعات تلقیح مصنوعی در بوقلمون‌های بومی، برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم تولیدی در بوقلمون‌های ایستگاه تاتار و همین‌طور تأثیر برنامه‌های مختلف نوری بر سن بلوغ، راندمان تولید تخم و جوجه درآوری در بوقلمون‌های بومی ایستگاه تاتار از تحقیقات اجرا شده در مرکز تحقیقات سهند قلمداد می‌شوند.
علیرضا فانی با اشاره به مزایای گوشت بوقلمون ادامه داد: در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می‌شود و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند،.
وی افزود: بوقلمون دارای انواع ویتامین B ازجمله 1B، 3B، 6B و 12B به میزان 7/7 میلی‌گرم در 100 گرم است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم‌خونی مؤثر است و سدیم موجود در گوشت بوقلمون 33 میلی‌گرم در 100 گرم است که از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و باعث تنظیم فشارخون می‌شود.
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به پروژه‌های تحقیقاتی مصوب و اجراشده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: بررسی دامنه پراکندگی و خصوصیات فنوتیپی بوقلمون‌های بومی آذربایجان، بررسی توان تولید و پتانسیل ژنتیکی بوقلمون‌های آذربایجان، بررسی اثر وزن تخم بر روی میزان جوجه‌درآوری، زمان تفریخ و افزایش وزن بدن در بوقلمون‌های آذربایجان شرقی، اثرات هم‌خونی بر صفات تولیدی و تولیدمثلی در بوقلمون‌های بومی آذربایجان و بررسی پتانسیل ژنتیکی خصوصیات لاشه بوقلمون‌های بومی آذربایجان از پروژه‌های تحقیقاتی مصوب و اجرا شده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه محسوب می‌شوند.
گوشت بوقلمون به‌عنوان یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر معرفی‌شده است
وی یادآور شد: طبق برآوردهای انجام‌شده می‌توان گفت مصرف گوشت بوقلمون در طی 25 سال گذشته در دنیا به‌طور تقریبی دو برابر افزایش‌یافته است.
فانی با اشاره به افزایش مصرف گوشت بوقلمون در کشور اظهار داشت: گوشت بوقلمون به‌عنوان یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر معرفی‌شده است و این انتظار دور از ذهن نیست که در آینده نزدیک، با گسترش شیوه تولید گوشت بوقلمون در کشور، شاهد جایگاه اصلی این محصول و سایر فرآورده‌های جنبی آن در سبد مصرفی خانواده‌های ایرانی باشیم.
به گزارش تسنیم، مصرف گوشت بوقلمون به دلیل وجود ویتامین A در این نوع گوشت نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، از طرف دیگر به دلیل وجود نوعی مواد خاص به نام اسیدآمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون به افرادی که مبتلا به افسردگی هستند، توصیه می‌شود تا از این ماده غذایی مصرف کنند، چراکه به‌صورت گذرا و کوتاه‌مدت موجب آرامش و سرحالی در این افراد می‌شود.
گزارش از امیرمسعود طایفه

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/764104/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری خاص از استایل جذاب پریا مردانیان “دختر داروغه سریال مهیار عیار” بیرون سریال

شهید خوشنام بر روی دستان کیشوندان تشییع شد

توسعه و تکمیل بزرگراه راهبردی قفقاز در اولویت برنامه راهسازی قرار دارد

گردش مالی عشایر اردبیل 10 هزار میلیارد تومان است

فرونشست و فرسایش خاک بخش کشاورزی اردبیل را تهدید می‌کند

دوره‌های تخصصی رسانه‌ در اردبیل برگزار می‌شود

اتمر: سیاست‌ها علیه پناهجویان چالش‌های پاکستان را حل نمی‌کند

کاوش باستانشناسی دیگه ور گرمی نشان از کشف حقایق و ناگفته‌های تاریخی است

مشارکت 40 درصدی مردم اردبیل در پویش کاشی حرم

کاوش باستانشناسی دیگه ور گرمی نشان از کشف حقایق تاریخی است

مرگ تلخ ٣ معلم در راه رفتن به مدرسه/ پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش پیام تسلیت داد

افزایش افسارگسیخته اجاره بهای مسکن در ارومیه در سایه نبود نظارت

استاندار آذربایجان غربی انتخاب شد

پیام تسلیت وزیر آموزش‌وپرورش در پی درگذشت 3 معلم

«رضا رحمانی» استاندار آذربایجان‌غربی شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌غربی منصوب شد

جدیدترین انتصاب هیات دولت + جزئیات

پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی مرگ تلخ ٣ معلم

هیچ گونه دخالتی در انتصاب استاندار نخواهم داشت

توزیع 458 هزار تن آسفالت در معابر اصلی و فرعی تبریز

صدور 16 هزار پروانه ساختمانی توسط شهرداری تبریز

233 نفر تا پایان روز ششم انتخابات میاندوره‌ای مجلس در تبریز پیش‌ثبت نام کردند

تمرکز بر شبکه سازی و شاخص های توسعه پایدار در شهرهای سالم

دروازه‌ای به روی بازارهای نوظهور آسیای میانه

ایران اولین کشور منطقه در شبکه‌سازی شهرهای سالم

233 نفر تا پایان روز ششم برای حوزه تبریز پیش ثبت نام کردند

233 نفر در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس پیش ثبت‌نام کردند

شهرداری مراغه وظایف سنگینی در قبال گواهی شهر سالم دارد

پیشرفت 70 درصدی سرشماری کشاورزی در اهر

استاندار استان آذربایجان‌غربی در دولت چهاردهم منصوب شد + سوابق

حمل خودرو با خودروبر در تبریز و حومه توسط خودروبران ملل

تغییرات در بازار تبریز باید با مجوز یونسکو باشد

استاندار آذربایجان غربی انتخاب شد: رضا رحمانی کیست؟!

مراغه موفق به دریافت گواهینامه شهر سالم از سازمان جهانی بهداشت شد

چند نکته درباره آیت الله احمدی میانجی در نقد مستند «میراث نورانی»

حمله سارقان به خانه بازیکن جوان سویا

هواشناسی تبریز 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان‌ شرقی فردا پنجشنبه پانزدهم آذر ماه 1403

«خواجه» سردترین شهر ایران شد

افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در کلان‌شهر تبریز

اجرای فیبر نوری در آذربایجان غربی 7 درصد از میانگین کشوری

اختصاص 1530 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان‌غربی انتخاب و معرفی شد + رزومه و سوابق

رحمانی استاندار آذربایجان غربی شد

رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی کیست؟ + بیوگرافی و سوابق

رضا رحمانی استاندار آذربایجان‌غربی شد

رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی شد + سوابق

وزیر صمت روحانی پست گرفت/ رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی شد

رضا رحمانی به عنوان استاندار آذربایجان غربی منصوب شد

استاندار آذربایجان غربی مشخص شد