سالانه 28 هزار و 500 تن گوشت قرمز در اردبیل تولید میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید سالانه 28 هزار تن گوشت قرمز، 236 هزار تن شیر خام، 43 هزار و 970 تن گوشت مرغ، 6 هزار و 340 تن تخم مرغ و 10 هزار و 295 تن عسل توسط فعالان بخش کشاورزی این استان خبرداد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نوبخت اژدری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات تولید بخش دام استان اردبیل گفت: این استان با تولید 28 هزار و 500 تن گوشت قرمز، 236 هزار تن شیر خام، 43 هزار و 970 تن گوشت مرغ، 6 هزار و 340 تن تخم مرغ و 10 هزار و 295 تن عسل نقش موثری در تامین نیازهای غذایی ایران در بخش تولیدات دام و طیور دارد.
وی افزود: سالانه افزون بر 14هزار تن گوشت قرمز، 82 هزار تن شیر خام، 6 هزار تن گوشت مرغ و هفت هزار تن عسل مازاد استان اردبیل به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: اردبیل با حدود 26 هزار راس گاو و گوساله اصیل، 158 هزار راس گاو و گوساله آمیخته و 74 هزار راس گاو و گوساله بومی، بیش از 10 هزار راس گاومیش و نزدیک 2 میلیون راس گوسفند و بره، 253 هزار راس بز و بزغاله و 300 نفر شتر استعداد ویژهای در تولید محصولات دامی دارد.
اژدری مجموع دامهای سنگین استان را 269 هزار راس و شمار دامهای سبک استان را نیز 2 میلیون و 233 هزار راس اعلام کرد و گفت: تولیدکنندگان این بخش علاوه بر تامین نیاز استان به مواد پروتئینی و محصولات دامی، در تامین بخشی از نیاز سایر مناطق کشور هم سهیم هستند.
وی در انتها اظهار کرد: استان اردبیل در نگهداری و پرورش گاو بومی و گوسفند رتبه هفتم کشوری و در نگهداری گاومیش رتبه سوم کشوری را دارد.
-
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳:۱۹
-
۹ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/759524/