پیام آذری

آخرين مطالب

نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر برگزار شد معاونت امور زنان و خانواده

نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود

هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور کلیه اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نیز حضور مجازی 28 نفر از روسای این شورا از سراسر کشور برگزار شد، حجه الاسلام و المسلمین اشجری قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن اشاره به نقش بی بدیل زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و عرصه های پس از آن گفت: ما مرهون زحمات و حضور موثر زنان در عرصه های مختلف کشور از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون هستیم.
حجه الاسلام اشجری تبیین جایگاه زنان در نگاه امامین انقلاب در ترویج فرهنگ فاطمی و دستاوردهای زنان پس از پیروزی انقلاب را از وظایف و ماموریت های این شورا معرفی کرد و گفت: در راستای برگزاری مراسم های مذهبی و ملی؛ تشکیل ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر بر عهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
وی تاکید کرد: انتصاب خانم دکتر خزعلی به عنوان رییس ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر توسط حضرت آیت الله جنتی، نشان از عمق تخصص، تعهد و شایستگی ایشان نسبت به حوزه زنان و خانواده است.
حجه الاسلام اشجری یادآور شد: حکم رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خطاب به خانم دکتر خزعلی به مدت سه سال است و ایشان می تواند در این مدت برنامه ها و اهداف خود را برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های این ستاد به ویژه روز میلاد حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (س) پیش بینی و اجرا کند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نسبت به در اختیار قرار دادن همه ظرفیت های شورا در جهت هر چه باشکوهتر برگزار شدن برنامه های ایام بزرگداشت مقام زن و روز مادر اعلام آمادگی کرد.

پیام آذری


در ادامه، خانم دکتر خزعلی پس از دریافت حکم ریاست ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر ضمن اشاره به موضوع جنگ نرم تاکید کرد: همانگونه که جنگ سخت منبع مادی را تحت تاثیر قرار می دهد، جنگ نرم موجب از بین رفتن فرهنگ، هویت، ارزش ها و جایگزین شدن ضد ارزش بجای آنها می شود. متاسفانه جنگ نرم موجب خدشه در نقش مادری و وظایف دینی زنان و دختران می شود. هر گامی که در جهت مقابله با آن نابجا برداشته شود یا سستی و تعللی صورت گیرد، موجب کمک به دشمن خواهد بود که با همه توان و امکانات خود وارد میدان شود، کما اینکه در حال حاضر همینطور است.
وی تاکید کرد: یکی از وظایف و مسئولیت های بزرگ ما در این زمینه، توجه به خانواده و به طور ویژه توجه به نقش زنان و دختران است که هر چه در این حوزه سرمایه گذاری و برنامه ریزی صورت گیرد، تاثیر آن در نسل های آینده مشاهده خواهد شد.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: بنا به تعبیر زیبای بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) قرآن انسان ساز است و زن انسان ساز، پس هر زمان که تفسیر قرآن به انحراف کشیده شود، جامعه نیز به سوی انحراف و انحطاط خواهد رفت. هر زمان که زن و کارکردها و ارزش های وجودی زن تحریف شود، باید منتظر هلاکت و انحطاط جامعه بود. لذا امیدواریم مدیریت و سرمایه گذاری در حوزه زنان و خانواده هدفمند و با برنامه ریزی صحیح صورت پذیرد.
رییس ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر تاکید کرد: اسلام برای زنان جامعه در همه زمینه ها برنامه دارد. ما نیز باید در هر موقعیت زمانی از آموزه های دینی بهره بریم و آن ها را بکار بندیم. البته هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیری های دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود و زن الگوی فاطمی در این راستا معرفی شود. امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاه های اجرایی و ادارات کل امور بانوان استانداری های سراسر کشور برنامه ریزی مدون و دقیقی در این حوزه صورت گرفته و انجام پذیرد.
خانم دکتر خزعلی اظهار امیدواری کرد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر شروع مبارکی باشد برای برنامه هایی که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت سیزدهم صدد تدوین آنهاست و ادامه داد: از جمله موضوعات و اولویت های این معاونت می توان به برنامه های مبتنی بر توانمندی زنان، اشتغالزایی وکارآفرینی، آسیب های حوزه زنان و خانواده از جمله طلاق و کاهش آمار ازدواج می توان اشاره کرد. امید که بتوان با همکاری نهاد های فرهنگی و دغدغه مند برنامه های مرتبط با این هفته را اجرا و در طول سال نیز جاری نمود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/452396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

30 دوچرخه، جایزه قرعه‌کشی ویژه شهرداری تبریز برای تماشاگران دیدار تراکتور – استقلال

ترک کار کارگران بعد از مشاجره با کارفرما چه عواقبی دارد؟

انجام نزدیک 6000 ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

آمار تردد مسافران از پایانه های مرزی به 211 هزار نفر رسید

بیش از 10 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده های آذربایجان غربی ثبت شد

فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال فصل الخطاب باشد

انجام نزدیک 6هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

بازیگر زن محبوب دهه 70 پس از مدت‌ها آفتابی شد

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

آمادگی کامل نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در روز طبیعت

پیام استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت 12 فروردین

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پذیرش بیش از 5 هزار نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش اردبیل

اختتامیه مسابقات والیبال در سراب

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

دیدار مشاور سیاسی رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آذربایجان

مشاور رئیس جمهور: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

دیدار مشاور رئیس جمهور با الهام علی اف/ سنایی: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام های مثبت قرار دارد

پزشکیان به باکو می رود

بیش از 48هزار مسافر نوروزی از سدهای آذربایجان‌غربی بازدید کردند

سفر در زمان؛ «گوگوش» در کودکی در حال غذاخوردن در رستوران؛ دهه 30

آماده‌باش دامپزشکی آذربایجان غربی در ایام نوروز و روز طبیعت

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه

جمع آوری ماهی قرمز و سبزه نوروز در 13 ایستگاه شهر اردبیل

فال حافظ چهارشنبه 13 فروردین 1404 | ساقی حدیث سرو و گل و لاله میرود

استقبال پرشور گردشگران از نوروزگاه‌های عشایری شهرستان اهر

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور

روایت معاون پزشکیان از دیدارش با علی اف/ روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات است

سفر رییس جمهور ایران به باکو

باکو و ادعاهایی که هرگز ثابت نمی‌شود

سنایی: مسائل منطقه در دیدار دو ساعته با علی‌اف بررسی شد

روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات قرار دارد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

مقصد بعدی مسعود پزشکیان لو رفت

بیش از 20 میلیون و یکصد هزار تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی دعوت شد

مراسم بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در خوی

دوازدهم فروردین ؛ روز تبلور اتحاد،ایمان و اراده ملت ایران

پذیرش 5551 نفر مسافر و گردشگر نوروزی در قالب 1038 خانوار فرهنگی در پایگاه‌های اسکان نوروزی استان اردبیل

واژگونی خودروی سواری در محور بوکان-میاندوآب

مشق فرهنگ شیش دونگ برانیم در آذربایجان غربی

محدودیت‌های ترافیکی عبور و مرور جاده ای وسایل نقلیه در روز طبیعت

خطر آزار و شکنجه برای افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است/ بازی در «این یادگار امام» اصلا راحت نیست!

وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی 24 ساعت آینده | آب و هوای آذربایجان غربی در روز سیزده بدر + هواشناسی ارومیه

وزش باد پدیده غالب استان اردبیل در روز طبیعت

تشعشعات دکل‌های مخابراتی نگران کننده نیست

هشدار نارنجی هواشناسی روز طبیعت در آذربایجان غربی

مصدومیت دو تن در سانحه رانندگی در محور چایپاره به مرگنلر