پیام آذری

آخرين مطالب

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی معاونت امور زنان و خانواده

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد.

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد. به مناسبت هفته وحدت، نشست صمیمانه‌ای با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها، به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده با مشارکت دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار شد.
معاونت امور زنان و خانواده نشست «نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی»، روز شنبه 1 آبان، با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، اندیشمندان و بانوان شیعه و سنی به صورت حضوری و مجازی در استان‌ها برگزار کرد. در این نشست خانم‌ها دکتر افتخاری، اصلانی، رکن‌آبادی، واسطی پور حضور داشته و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ ضمن تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و با تشکر از حضور بانوان شیعه و اهل تسنن، اظهار داشت: امیدواریم در این مراسم‌ها، دل‌ها به هم نزدیک شود و وحدت، همدلی و هم‌افزایی حول محوری مشترک، دشمنان اسلام را ناامید نماید.
‌همچنین وی ادامه داد: دشمنان امروز تلاش دارند از طریق دیدگاه‌ها و سلایق متفاوتی که در هر جامعه ای وجود دارد، شکاف ایجاد کنند؛ امیدواریم این نشست‌ها زمینه‌ای برای حرکت به سمت موفقیت در منطقه و جهان باشد.
خانم دکتر خزعلی اذعان کرد: نگاه و هدف ما، وحدت بین شیعه و سنی است که در راستای فرامین قرآنی، بانوان از مذاهب مختلف حاضر شوند تا نظراتشان را در جهت وحدت و همدلی ارائه و مورد تاکید قرار دهند.
وی گفت: در صحبت همه بانوان، به نقش آن‌ها و تمدن سازی در نقش های اجتماعی، علمی، سیاسی، و فضای مجازی اشاره شد. فضای مجازی می تواند در ایجاد یا حل اختلاف در وحدت نقش داشته باشد که همه بانوان در این راستا وظیفه و نقش بسیار مهمی دارند.
خانم دکتر خزعلی افزود: نقش زنان در خانواده، فرهنگ سازی و سبک زندگی، تزریق هوشیاری است که باید در خانواده، و فرزندان، نهادینه شود تا دوست و دشمن را بهتر بشناسند .
معاون امور زنان و خانواده به نقل از یکی از علمای اهل سنت لبنان بیان نمود: در جنگ های صلیبی، تعدادی از مسلمانان کشته شدند، اما تعداد بسیار بیشتر از مسلمانان به دست خود مسلمان‌ها، در اختلاف‌ها و جنگ‌هایی که بین قوم ها و مذهب ها توسط دشمن ایجاد می شد ، کشته شدند.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: تلاش می‌کنیم، همان‌طور که امامین این انقلاب خواستند، وحدت حفظ شود؛ چرا که این مسئله سیاسی و تاکتیکی نیست و وحدتی اعتقادی است. 
بنابراین؛ باید کوشش کنیم که این وحدت باصداقت، یک‌رنگی و اخلاص در خانواده های‌مان شکل بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/438939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

30 دوچرخه، جایزه قرعه‌کشی ویژه شهرداری تبریز برای تماشاگران دیدار تراکتور – استقلال

ترک کار کارگران بعد از مشاجره با کارفرما چه عواقبی دارد؟

انجام نزدیک 6000 ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

آمار تردد مسافران از پایانه های مرزی به 211 هزار نفر رسید

بیش از 10 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده های آذربایجان غربی ثبت شد

فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال فصل الخطاب باشد

انجام نزدیک 6هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

بازیگر زن محبوب دهه 70 پس از مدت‌ها آفتابی شد

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

آمادگی کامل نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در روز طبیعت

پیام استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت 12 فروردین

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پذیرش بیش از 5 هزار نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش اردبیل

اختتامیه مسابقات والیبال در سراب

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

دیدار مشاور سیاسی رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آذربایجان

مشاور رئیس جمهور: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

دیدار مشاور رئیس جمهور با الهام علی اف/ سنایی: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام های مثبت قرار دارد

پزشکیان به باکو می رود

بیش از 48هزار مسافر نوروزی از سدهای آذربایجان‌غربی بازدید کردند

سفر در زمان؛ «گوگوش» در کودکی در حال غذاخوردن در رستوران؛ دهه 30

آماده‌باش دامپزشکی آذربایجان غربی در ایام نوروز و روز طبیعت

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه

جمع آوری ماهی قرمز و سبزه نوروز در 13 ایستگاه شهر اردبیل

فال حافظ چهارشنبه 13 فروردین 1404 | ساقی حدیث سرو و گل و لاله میرود

استقبال پرشور گردشگران از نوروزگاه‌های عشایری شهرستان اهر

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور

روایت معاون پزشکیان از دیدارش با علی اف/ روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات است

سفر رییس جمهور ایران به باکو

باکو و ادعاهایی که هرگز ثابت نمی‌شود

سنایی: مسائل منطقه در دیدار دو ساعته با علی‌اف بررسی شد

روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات قرار دارد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

مقصد بعدی مسعود پزشکیان لو رفت

بیش از 20 میلیون و یکصد هزار تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی دعوت شد

مراسم بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در خوی

دوازدهم فروردین ؛ روز تبلور اتحاد،ایمان و اراده ملت ایران

پذیرش 5551 نفر مسافر و گردشگر نوروزی در قالب 1038 خانوار فرهنگی در پایگاه‌های اسکان نوروزی استان اردبیل

واژگونی خودروی سواری در محور بوکان-میاندوآب

مشق فرهنگ شیش دونگ برانیم در آذربایجان غربی

محدودیت‌های ترافیکی عبور و مرور جاده ای وسایل نقلیه در روز طبیعت

خطر آزار و شکنجه برای افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است/ بازی در «این یادگار امام» اصلا راحت نیست!

وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی 24 ساعت آینده | آب و هوای آذربایجان غربی در روز سیزده بدر + هواشناسی ارومیه

وزش باد پدیده غالب استان اردبیل در روز طبیعت

تشعشعات دکل‌های مخابراتی نگران کننده نیست

هشدار نارنجی هواشناسی روز طبیعت در آذربایجان غربی

مصدومیت دو تن در سانحه رانندگی در محور چایپاره به مرگنلر