پیام آذری

آخرين مطالب

اساس انجام هر کاری، علم و تحقیق است. معاونت امور زنان و خانواده

  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون رییس جمهور در دیدار با بانوان نخبه و نماینده تشکل‌های غیردولتی: علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت، بینایی و استقامت در مسیر است. به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.

معاون رییس جمهور در دیدار با بانوان نخبه و نماینده تشکل‌های غیردولتی: علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت، بینایی و استقامت در مسیر است. به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.
خانم دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه در دیدار با بانوان نخبه، اساتید دانشگاه و نماینده تشکل‌های غیردولتی، اظهار کرد: علم موجب قدرتمندی و قوت است اساس انجام هر کاری، علم و تحقیق است. علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت،بینایی و استقامت در مسیر است.به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، اضافه کرد: مشکلات و مسائل بانوان نخبه استان فارس حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت. البته برخی از این مشکلات پیگیری شده و منتظر هستیم که به نتیجه برسیم.
وی با اشاره به مشکلات شغلی زنان عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: زنان عضو هیات علمی دانشگاه مانند بسیاری دیگر از زنان غیر دانشگاهی با مشکلاتی مواجه هستند که می تواند بر سطوح عاطفی، و عملکرد آنها تاثیر بگذارد. ما اخیرا مراجعاتی از سوی اعضای هیأت علمی داشتیم که خواستار رفع مشکلاتشان در زمان فرزند آوری شدند.
خانم خزعلی ادامه داد: نامه ای به وزیر نوشته شده و درخواست کردیم که برای فرزند آوری اساتید تا دو سال ماندگاری سنوات داشته باشیم تا بتوانند به وظایف دیگری که دارند رسیدگی کنند.
وی با بیان اینکه مسئولیت ها باید نوع حکم و قانون را تحت تأثیر قرار بدهد، گفت: باید عدالت برای اعضای هیأت علمی جوانی که در سن باروری هستند و می خواهند جنبه دیگری از زندگی آنها دیده شود برقرار شود. عدم برقراری عدالت باعث می شود که زندگی بانوان به تجرد و یا فرزنددار نشدن منتهی شود که این موارد باید مورد توجه قانون گذاران و برنامه ریزان قرار بگیرد.
خانم دکتر خزعلی با اشاره به درخواستهای حاضران عنوان نمود
حمایت ها و پشتیبانی های درخواست شده از طرح ها و برنامه ها مدنظر قرار می‌گیرد، وحمایت مادی و معنوی از دانشگاه فرهنگیان و حمایت از همسران شهدا قطعا در دستور کار دولت قرار دارد.
وی یادآور شد: . بحث تبدیل وضعیت استخدام فرزندان شهدا را از مسیر قانونی پیگیری می کنیم.
معاون رییس جمهور بیان داشت: بدون تردید خانواده شهدا نیاز به تغذیه روحی و معنوی دارند. مسئله مادی و تأمین روال عادی زندگی خانواده های شهدا هم باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی ابراز کرد: جای بسی خوشحالی است که بانوان فعال و توانمندی در استان فارس مشغول به فعالیت در حوزه های مختلف هستند
خانم خزعلی عنوان کرد: هرچند بانوان فارس در حوزه سمن ها و اشتغال در آمار پایین به نظر می رسند اما در بخش صنایع دستی شاهد حضور پررنگ بانوان فارس هستیم و بیش از هشتاد درصد از مدیریت و اشتغال در این حوزه بر عهده بانوان این استان است. امیدواریم شاهد این اتفاق خوب در بخش بازاریابی و صادرات هم باشیم‌.
وی یادآور شد: بحث فرهنگی مرتبط با مسائل مربوط به دختران دانشجو، افزایش انگیزه مادری و همسری، وضعیت آموزش و پرورش و تلاش برای کاهش آسیب‌های جامعه اهمیت بسیاری دارد که در کوتاه مدت قابل حل نیست اما باید همت کنیم تا این مشکلات را به حداقل برسانیم.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: اگر وعده ای برای رفع کامل این آسیب ها داده می‌شود وعده هایی غیر قابل تحقق است. این آسیب ها یک شبه رفع نمی شود اما باید به منظور کاهش این آسیب‌ها در مرحله نخست برای متوقف کردن و جلوگیری از رشد آنها گام برداریم. اگر بتوانیم سالانه چند درصد کاهش آسیب هارا در جامعه شاهد باشیم کار بزرگی انجام داده ایم.
وی عنوان کرد: متأسفانه شرایط جامعه، رسانه‌ها، فضای مجازی و مسائل اقتصادی در رشد آسیب‌های جامعه مؤثر هستند اما به دلیل کسری بودجه دولت شاید نتوان به سادگی به برطرف کردن این مشکلات پرداخت. ما باید زیرساخت های اقتصادی قوی و تأمین مالی کافی برای کاهش این آسیب‌ها داشته باشیم.
معاون رییس جمهور افزود: این حرکت نباید فقط متکی به دولت باشد و باید حرکتی مردمی و فراگیر آغاز شود. ما از توانمندی های مردمی کم بهره می بریم این توانمندی ها جهت دهی و ساماندهی نشده است و یکی از برنامه های معاونت زنان تقویت این توانمندی‌هاست تا بتوانیم با پوشش نیروهای جهادی و کمک سازمانهای مردم نهاد کار مستقل و موثری را پایه گذاری کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/435206/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

30 دوچرخه، جایزه قرعه‌کشی ویژه شهرداری تبریز برای تماشاگران دیدار تراکتور – استقلال

ترک کار کارگران بعد از مشاجره با کارفرما چه عواقبی دارد؟

انجام نزدیک 6000 ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

آمار تردد مسافران از پایانه های مرزی به 211 هزار نفر رسید

بیش از 10 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده های آذربایجان غربی ثبت شد

فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال فصل الخطاب باشد

انجام نزدیک 6هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

بازیگر زن محبوب دهه 70 پس از مدت‌ها آفتابی شد

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

آمادگی کامل نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در روز طبیعت

پیام استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت 12 فروردین

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پذیرش بیش از 5 هزار نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش اردبیل

اختتامیه مسابقات والیبال در سراب

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

دیدار مشاور سیاسی رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آذربایجان

مشاور رئیس جمهور: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

دیدار مشاور رئیس جمهور با الهام علی اف/ سنایی: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام های مثبت قرار دارد

پزشکیان به باکو می رود

بیش از 48هزار مسافر نوروزی از سدهای آذربایجان‌غربی بازدید کردند

سفر در زمان؛ «گوگوش» در کودکی در حال غذاخوردن در رستوران؛ دهه 30

آماده‌باش دامپزشکی آذربایجان غربی در ایام نوروز و روز طبیعت

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه

جمع آوری ماهی قرمز و سبزه نوروز در 13 ایستگاه شهر اردبیل

فال حافظ چهارشنبه 13 فروردین 1404 | ساقی حدیث سرو و گل و لاله میرود

استقبال پرشور گردشگران از نوروزگاه‌های عشایری شهرستان اهر

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور

روایت معاون پزشکیان از دیدارش با علی اف/ روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات است

سفر رییس جمهور ایران به باکو

باکو و ادعاهایی که هرگز ثابت نمی‌شود

سنایی: مسائل منطقه در دیدار دو ساعته با علی‌اف بررسی شد

روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات قرار دارد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

مقصد بعدی مسعود پزشکیان لو رفت

بیش از 20 میلیون و یکصد هزار تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی دعوت شد

مراسم بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در خوی

دوازدهم فروردین ؛ روز تبلور اتحاد،ایمان و اراده ملت ایران

پذیرش 5551 نفر مسافر و گردشگر نوروزی در قالب 1038 خانوار فرهنگی در پایگاه‌های اسکان نوروزی استان اردبیل

واژگونی خودروی سواری در محور بوکان-میاندوآب

مشق فرهنگ شیش دونگ برانیم در آذربایجان غربی

محدودیت‌های ترافیکی عبور و مرور جاده ای وسایل نقلیه در روز طبیعت

خطر آزار و شکنجه برای افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است/ بازی در «این یادگار امام» اصلا راحت نیست!

وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی 24 ساعت آینده | آب و هوای آذربایجان غربی در روز سیزده بدر + هواشناسی ارومیه

وزش باد پدیده غالب استان اردبیل در روز طبیعت

تشعشعات دکل‌های مخابراتی نگران کننده نیست

هشدار نارنجی هواشناسی روز طبیعت در آذربایجان غربی

مصدومیت دو تن در سانحه رانندگی در محور چایپاره به مرگنلر